Villa i Collazzone i Umbrien

Villa Eleonora

 
Villa Eleonora är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Eleonora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collazzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Eleonora ligger med en fin utsikt uppe på en grön kulle i närheten av den väg som leder ner till medeltidsstaden Collazzone. Ca. 3 kilometer från villan ligger Parco del Sole som är en naturoas med lokala växter och några utrotningshotade djur.

Gästerna har tillgång till flera faciliteter t.ex. en utomhus pool med panorama utsikt, en inomhus pool, gym, biljardbord, läsrum och flera rum där det finns gott om plats för alla.

Läs mer om Villa Eleonora

Villan består av två byggnader. En huvudbyggnad med plats för 16 personer samt ett mindre hus med plats för 4 personer. Båda är byggda i den lantliga stilen från 1800-talet som präglas av väggar i mursten, tak med träbjälkar och golv med cotto inslag samt en stor öppen spis i uppehållsrummen.

Alla sovrum är utrustade med aircondition, satellit-TV och badrum / toalett. De har dessutom en fin utsikt över den lilla bäcken Puglia nere i dalen.

Lägenheten på Villa Eleonora

Villa Eleonora med 20 sovplatser

Entren finner man på andra våningen där det dessutom finns uppehållsrum, stort kök samt tre sovrum med eget badrum / toalett. På första våningen finns det 5 sovrum och 4 badrum / toaletter, gym och inomhus pool. Dessutom finns det tvättrum med tvättmaskin, uppehållsrum vid poolen (som finns i ett separat rum) samt två biljardbord.

Dölj texten
 
 
search map