Villa i Collazzone i Umbrien

Casolare Il Nocino

 
Casolare Il Nocino är inte tillgänglig i dagsläget
Casolare Il Nocino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collazzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casolare Il Nocino är ett litet mysigt hus beläget i lugna omgivningar vid Collazzone. Det är 4 km. till byn men närmaste matställe ligger på gångavstånd (ca. 100 meter uppför backen).

Huset ligger på samma område som Casale Il Moraiolo och Villa Il Roseto men har egen rundformad pool på 3 meter i diameter med vattenmassage . Poolen är övertäckt med en glasbyggnad om vintern och kan - mot betalning - uppvärmas så man alltid kan bada medan man kikar ut på omgivningarna. Gästerna delar ett litet fitnessrum med vattenmassage badkar med gästerna i de två andra husen.

Läs mer om Casolare Il Nocino

Det gamla bondhuset ligger enbart på bottenplan och råder över egen portico (en övertäckt terrass upp mot huset), som vänder ut mot trädgården och poolen. Huset saknar inga faciliteter, här hittar man både aircondition (mot tilläggsbetalning), ugn, mikrovågsugn och tvättmaskin. Inredningen är vacker, positionen optimal och detaljerna på plats. Ett fint litet hus för en familj som vill bo självständigt.

Trerumsvilla med 4 sovplatser:
- Villan består av ett vackert kök med mikrovågsugn och soffgrupp vid den öppna spisen, sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett, sovrum med två enkelsängar och eget badrum/toalett. Från vardagsrummet finns en utgång till den fina portico.

Dagen efter ankomst bjuder ägarna på frukost så du behöver inte bekymra dig om att handla på ankomstdagen. De följande dagarna står du själv för frukosten.

Dölj texten
 
 
search map