Villa i Collazzone i Umbrien

Casale Il Moraiolo

 
Casale Il Moraiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Il Moraiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collazzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casale Il Moriolo ligger i lugna omgivningar bland kullarna i Collazzone. Det är 4 km. till byn men närmaste matställe ligger på gångavstånd (ca. 100 meter uppför backen).

Huset ligger på samma grund som Casolare Il Nocino och Villa Il Roseto men har egen pool på 6 x 12 meter och trädgård med grill. Gästerna delar ett litet fitnessrum med vattenmassage badkar med gästerna i de två andra husen.

Läs mer om Casale Il Moraiolo

Vid huset finns en stor portico (en övertäckt terrass upp mot huset) där man kan avnjuta sina måltider, det goda lokala vinet och solnedgången. Huset saknar inga faciliteter; här finns aircondition (mot betalning), ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin och diskmaskin. Möbler, gardiner, inredning, allt är av högsta kvalitet, ägaren har verkligen tänkt på alla detaljer för att skapa den perfekta miljön för en avslappnande semester i ett fint hus.

Villa med 10 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två våningar och en vind. På första våningen finns ett välutrustat kök, stort och fint vardagsrum med utgång till en terrass samt sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett. På andra våningen finns tre sovrum med två sovplatser i varje rum samt privat badrum/toalett. På vinden finns ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum/toalett.

Utanför - vid den fina portico - finns en grill och bakugn samt trädgårdsmöbler. Dagen efter ankomst bjuds det på frukost så man behöver inte tänka på att handla på ankomstdagen. De följande dagarna ordnar man själv frukost.

Dölj texten
 
 
search map