Hotell i Cittá della Pieve i Umbrien

Hotel Vannucci

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Città della Pieve har ett fint läge uppe på en höjd med vacker utsikt över landskapet. Det är inte konstigt att den lilla staden är älskad av många, liksom det lilla hotellet Vannucci. Stämningen är familjär och tillsammans med hotellets elegans blir atmosfären extra hemtrevlig. Låt Orlando med kompani se till att göra ditt besök minnesvärt.

Ett hus med historiska vingslag

Du kan redan vid första anblicken ana att huset har en historia att berätta. Den gamla herrskapsvillan Mirafiori uppfördes nämligen ursprungligen av en oäkta dotter till den italienska kungen. Att huset ligger så centralt är ett plus eftersom det innebär att du har det mesta du behöver inom gångavstånd. Dessutom har du härifrån flera trevliga utlfyktsmål inom lagom dagsetapper. Hör med med någon i receptionen så ger de dig både tips och råd.

Läs mer om Hotel Vannucci

Fint poolområde för sköna sommardagar

Det fina lilla poolområdet har ett trädäck där de bekväma solstolarna står utplacerade i väntan på sina soltörstande gäster. Poolen är liten och mer som en s.k plungepool det vill säga till för ett dopp och inga längdsim. Poolen har öppet mellan maj och september, beroende på väderleken, och det går att beställa lite svalkande drycker och lättare snacks under dagens lopp. När du tycker att du solat färdigt för dagen kan du aktivera dig på hotellets gym eller fortsätta avkopplingen i bastun, jacuzzin eller med en skön massage. Alternativt kan du göra en lång skön promenad i stadens historiska centrum och bygga upp aptiten inför middagen.

Zafferano Pievese Restaurant

Kökschefen heter Vito och det är han som ser till att förse dig med den ena rätten efter den andra. Lokala produkter är en självklarhet liksom färska råvaror. På menyn finns allt från fisk till kött, hemlagad pasta, pizza, grönsaker och desserter. Ett stort utval av viner, ca 300, finns att välja mellan. Restaurangen håller öppet de flesta av dagarna under veckan, men kan då och då ta en vilodag, speciellt i för och eftersäsong. Om du känner för att äta "ute" en kväll har du flera restauranger alldeles intill dig, d.v.s inom endast ett par minuter till fots. Detta är mycket praktiskt eftersom du kan låta bilen stå och unna dig ett glas vin eller två till maten. Du har allmän parkering i närheten av hotellet

Komfortabla rum

Det finns 30 rum på hotellet och du kan välja mellan dubbelrum (superior) och dubbelrum (deluxe) samt enkelrum. Önskas twinbäddar istället för en queensizesäng kan du göra en förfrågan på detta. Det mesta av inredningen är gjort av lokala hantverkare. Superior har förutom sängen ett skrivbord och stol. Deluxe har förutom sängen en bäddsoffa, skrivbord och stol.Från Deluxe kommer du rakt ut på innergården. Faciliteterna är; aircondition, Wi-Fi, kassafack, Platt-TV (mest med italienska kanaler), minibar och telefon. I badrummet finns antingen dusch eller badkar samt hårtork och toalettartiklar.

Läs om rummen på Hotel Vannucci

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Vannucci

Läs personliga omdömen av Hotel Vannucci som ligger i Umbrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Vannucci. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Vannucci

Bedömning av Hotel Vannucci

Läs mer

Bedömning av Hotel Vannucci

Läs mer
 
search map