Agriturismo i Castiglione della Valle i Umbrien

Borgo Monticelli

 
Borgo Monticelli är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Monticelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione della Valle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utsikten från denna fästning, vars historia går tillbaka till 1100-talet, är betagande. Här är det frodigt och backigt, precis det landskap som man förväntar sig av denna del av landet, och byggnaden i sig själv är mycket pittoresk.

Den stora trädgården, som omger lägenheterna, är speciellt välhållen, och de flesta vill nog vara överens om att man här har hittat den rätta balansen mellan det autentiskt rustika och det mer detaljerade. Ett par kilometer härifrån ligger den lilla staden Castiglione della Valle, var man hittar inköpsmöjligheter, och inom en radie på två kilometer hittar man hela tre matställen.

Läs mer om Borgo Monticelli

Lägenheternas inredning och möblemang ligger en bit ovanför genomsnittet i Umbrien (och Toscana för den sakens skull). Det enda man kan tänkas klaga på här är att det i några av lägenheterna endast finns 2 kokplattor.

I det lilla tornet ligger de tre lägenheterna Raffaello, Leonardo och Botticelli, vilka kan hyras som en stor självständig enhet på 400 m² med hela 19 sovplatser och egen swimmingpool på 8 x 4 meter. Borgo Monticellis andra pool på 15 x 20 meter är däremot till rådighet för alla gäster. Det är möjligt att hyra cyklar (alla i god standard) och man kan få arrangerat barnpassning, allt mot betalning.

Läs om lägenheterna på Borgo Monticelli

Dölj texten
 
 
search map