Villa i Castiglione del Lago i Umbrien

Villa Aba

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Utforska och njut av två olika, men lika vackra, italienska regioner i denna rymliga och bra utrustade villan, Villa Aba, som är en del av ett semesterkomplex, som inkluderar andra vackra stenvillor - Villa Susanna och Villa Marty. Alla har sin egen privata trädgård och pool, där du har gott om plats att samla hela familjen.

Ta del av både Toscana oc Umbria

På Villa Aba har du en fin uteplats med trädgårdsmöbler, där du kan sitta och njuta av en god middag i det fria. I trädgården hittar du din privata pool som mäter 5x10 meter med ett djup på 1,5 meter. Skulle du få lust att utforska området kan du hyra cyklar och ta dig till cykelstigen runt sjöbredden.

Besök Trasimenosjön

Närmaste stad är den historiska staden Castiglione del Lago, som ligger endast 4 km från villan, där du kan strosa runt på de mysiga gatorna full av caféer och söta små butiker. Du kan också besöka slottet som bjuder på en helt fantastisk utsikt. Längs Lido Lungolago hittar du fler bad där du kan hyra solsängar och äta lunch, middag eller bara njuta av en härlig italiensk gelato.

Besök en klassisk stad som Arezzo och mer därtill

En kort biltur tar dig till Arezzo, och sedan vidare till medeltida städer som Montepulciano, Pienza och Lucignano. Endast 15 km härifrån, hittar du staden Cortona, som är full av arkitektur från Renässansen. Dessutom ligger den vackra staden Perugia endast 45 km bor, och vi rekommenderar att du gör ett besök här när du befinner dig i området.

Beställ din villa för 6/8 personer

Denna villa är fördelat på två våningar om är totalt 120 m² stor. Den är inredd med möbler av hög kvalitet och flera moderna faciliteter som diskmaskin, tvättmaskin, satellit-TV och ett kassaskåp. I trädgården finns det också en lekplats för de minsta, bordtennis och en grill. Villan är också anpassad till rullstolsbundna.

På första våningen hittar du en uteplats med trädgårdsmöbler, vardagsrum med kökshörna, öppen spis, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch, ett rum med en dubbel-bäddsoffa, badrum med dusch som är anpassat för rullstolsbundna och en tvättmaskin. På andra våningen hittar du ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och en liten terrass. Fråga gärna en av våra resekonsulenter som gärna vill hjälpa dig att boka en vistelse här.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map