Villa i Castiglione del Lago i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Annexet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna pittoreska gamla villa (från början en bondgård) ligger på gränsen mellan Toscana och Umbrien, nära Trasimenosjön, vilket innebär att man snabbt och enkelt kan ta sig söderut mot Rom eller norr mot Florens längs motorväg A1 som går 10 km (fågelvägen) från villan.

Hyr privat kock

Då man byggde gården var tanken att uthyra rummen separat som en B&B, vilket är anledningen till att alla rum har eget badrum. Det är också därför alla rum är utrustade med aircondition vilket inte är normalt i denna typen av hus. Dessutom finns det trådlöst internet. Ifall man inte vill laga egen mat eller gå ut och äta är det också möjligt att hyra en kock som kommer till villan och står för matlagningen antingen med en fast meny eller efter era personliga önskemål. I övrigt ligger närmaste supermarket ca. 3 km bort.

Läs mer om Villa A Chiaraluna

Stor välskött trädgård

Villan är omgiven av en stor trädgård (snarare park) som är helt inhägnad och bestående av en 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm djup) med tillhörande stor terrass med parasoller och solstolar. Bredvid poolen finns två paviljonger med bord, stolar och solstolar. I trädgården finns det dessutom en stor grill. Vid villan finns det privat parkering.

Villa med 14+4 sovplatser
- Villan är fördelad på tre våningar med ingång på bottenvåningen där man finner matsalen med aircondition, vardagsrum med kokvrå (med diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och "skandinavisk" kaffebryggare), öppen spis och sju små bord med två stolar till vardera. Utanför rummet finns en överbyggd pelargång med soffor och utsikt över sjön. Dessutom finns det på bottenvåningen fyra sovrum:

Rummet Rosso di Sera med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett och tillgång till altan.
Rummet Solleone med dubbelsäng, bäddsoffa för en person, öppen spis, badrum med dusch och toalett samt tillgång till altan (rummet kan förbindas med Rosso di Sera via intern dörr.
Rummet Aurora med dubbelsäng, bäddsoffa för en person, öppen spis och badrum med dusch och toalett samt stort badkar vid foten av sängen (!) och sjöutsikt.
Rummet Crepuscolo med dubbelsäng, bäddsoffa för en person, badrum med badkar och toalett samt tillgång till altan (rummet kan förbindas med Aurora via intern dörr.
OBS:Alla rum är utrustade med aircondition, TV, vattenkokare, hårtork och badrockar.

En utvändig trappa leder upp till andra våningen (första och andra våningen är inte förbundet invändigt). Här finner man ytterliggare tre sovrum:
Rummet Chiaraluna med dubbelsäng, stort badkar i själva rummet, öppen spis och badrum med dusch, toalett och balkong.
Svit-rummet Alba med litet vardagsrum med öppen spis, bäddsoffa för en person, badrum med dusch och toalett samt balkong. 14 trappsteg upp finner man sovrum med dubbelsäng, ett torn rum med 360 graders utsikt över landskapet och sjön.
Rummet Tramonto med dubbelsäng, öppen spis och badrum med dusch, toalett och balkong med sjöutsikt.
OBS: Alla rum är utrustade med aircondition, TV, vattenkokare, hårtork och badrockar.

Annex med festlokal och tvättrum

I anslutning till villan (ca. 50 meter bort) finns ett annex med tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda och inte minst ett stort kök (ugn, spis, kylskåp och diskmaskin) och ett stort vardagsrum med öppen spis, soffor, satellit-TV och stort matbord med stolar för 18 personer. Dessutom finns det här en gästtoalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map