Omdömen från Hotel Miralago

 
Hotel Miralago är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Miralago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione del Lago här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Miralago

Läs personliga omdömen av Hotel Miralago som ligger i Umbrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Miralago. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Miralago

Hotel Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Miralago
Trippelrum med sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Miralago

Hotel Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Miralago
Dubbelrum med sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge i centrum

Hotel Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Miralago
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Frank och Stina från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Miralago i Castiglione del Lago från den 17. till den 20. september 2012.

Castiglione del Lago är egentligen två städer – en modernare, belägen på slätten nedanför det berg där den gamla stan och borgen finns. Denna äldre del är verkligt vacker, kanske hälften så stor som Gamla Stan och med en strålande utsikt åt alla håll. Främst då över Trasimenosjön och med berg i bakgrunden. Vi kom med tåg från Rom, vilket gick alldeles utmärkt men sen var det från stationen och upp till hotellet kanske två km. Vi traskade dit i en först svag och på slutet brant uppförsbacke. Det gick bra och var lätt att hitta men när vi kom fram så upptäckte vi att det hade gått buss till foten av berget. Dock har vi ingen aning om hur ofta. Vi var där i tre dygn när kanske två skulle ha varit mera lagom och orsaken till det är, att det inte, som vi trodde, egentligen gick att bada. Ja, det gick nog i och för sig, stranden var helt OK och vattnet varmt MEN det var så oändligt långgrunt att man fick vada ut nästan 100 meter innan det gick att simma.
En dag hyrde vi cyklar (utmärkta) och cyklade norrut längs sjön till en annan liten stad, Tuoro, en tur på allt som allt dryga 30 km. Det går en cykel- och vandringsled längs sjön i den riktningen, inte asfalt men sorts bättre skogsstig. Om vi hade fortsatt ytterligare fem km hade vi kommit till Passignano, ytterligare en liten stad som, vilket vi märkte när vi sedan reste dit, väl var värd en övernattning. Vi tog då båt från Castiglione, en trevlig tur som passerade ön Isla Maggiore. Den såg i sin tur spännande ut och skulle säkert ha varit värd ett eget besök. Man kan från Castiglione åka båt tur/retur till ön.
Hotel Miralago i Castiglione var alldeles bra, med tanke på säsongen glest befolkat, och vi hade ett utmärkt, bekvämt rum med fin utsikt mot sjö och berg. Läget är mitt i den gamla stadsdelen och om ni kommer till fots så strunta i alla skyltar! Sikta bara mot den gamla stadsporten, rakt in där, 80 meter framåt, en liten piazza och där till höger. Turistinformationen ligger i huset bredvid. Kommer ni med bil så kan man visserligen köra upp vid sidan av borgen men huruvida man får nattparkera där vet vi inte. Till hotellet får man nog ändå vackert gå.
Till sist, om ni reser i Umbrien så missa för Guds skull inte Perugia – en fantastiskt vacker och intressant stad. Också den extremt tvådelad i en övre gammal och en modern nedre del men på en helt annan skala (c:a 130.000 inv). Ni behöver dock bara den övre och dit går det från stans nedre delar faktiskt rulltrappor! Ja, naturligtvis också bussar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Malin med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Miralago i Castiglion del Lago från den 5. till den 12. augusti 2007.

Enormt bra, mycket fint litet hotel, rent snyggt och vänlig personal. Montepulcinano och vildsvinspastan på första restaurangen helt outstanding, Ta ett besök i de stora vinnkällarnorna. Cortona fantastiskt, Sienna likaså. Bagno vignoni och svavelbaden där och i San Felipe. Castillo de Brolio norr om Sienna och slotten+trädgården vackert med utsikten. Staden är helt klart inte så turistig som är både bra och dåligt men mycjet trevlig. Gamla staden helt underbar om än aningen för liten. Stranden inte super men det funkade om man ville "akutbada".

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map