Hotell i Castiglione del Lago i Umbrien

Hotel Miralago

 
Hotel Miralago är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Miralago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione del Lago här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Miralago ligger i hjärtat av den charmerande byn Castiglione del Lago vid Trasimenersjön. Här på Piazza Mazzini finner man - utöver hotellet - rådhuset, ett café och några butiker med typiska råvaror från området.

Hotellet ligger i en flott villa från början av 1900-talet, som är renoverad och inredd till ett 3-stjärnigt hotell med högt till tak, både i de gemensamma utrymmen och på rummen och trappan som för upp till rummen är den ursprungliga.. Stämning saknas inte här, varken inomhus eller utomhus och vi rekommenderar detta hotell särskilt till par som söker den autentiska, avslappnade stämning som man bara finner i sydlänska provinsbyar.

Läs mer om Hotel Miralago

Här på Hotel Miralago finns det reception, frukostrestaurang och gemensamt uppehållsrum. På den andra sidan av byggnaden, med egen ingång, finner man en restaurang med utomhus terrass och sjöutsikt, där man kan njuta av det lokal köket och vinet.

Rummen har bevarat de ursprungliga kakelgolven och är generellt mycket rymliga. Alla rum har air condition, telefon, satellit-TV och badrum med WC och dusch eller badkarl samt hårfön

Dölj texten
 
 
search map