Hotell i Canalicchio i Umbrien

Relais Il Canalicchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Relais il Canalicchio är ytterst charmerande och har en slottsliknande struktur med sin kvarnsten, gamla press och valv. Atmosfären är behaglig och du känner genast av de historiska vingslagen. Här finns en restaurang som heter Il Pavone, som med sina träbjälkar, stengolv och panoramafönster lockar inbjudande. Här kan du njuta av det Umbriska köket och flera råvaror som vin, olivolja, honung och grönsaker kommer från området och tillagas på traditionellt sätt. Precis så som det ska vara i Italiens gröna pärla, Umbrien.

En mycket vacker byggnad där historien sitter i väggarna

Denna, nästan sagolika plats med sina stenhus, torn, lilla kyrka och kullerstensgränder andas historia! Och förutom det estetiskt vackra har Hotel Relais il Canalicchio ett naturskönt läge, uppe på en höjd och framför sina fötter breder ett fantastiskt landskap ut sig med vingårdar och olivlundar. De vackra vyerna kan du njuta av antingen från en av utomhusterrasserna med något gott att dricka eller vid utomhuspoolen där du samtidigt njuter av under solens värmande strålar. Här kan du verkligen koppla av i vacker miljö och det enda som eventuellt skulle störa friden är fågelkvittret.

Läs mer om Relais Il Canalicchio

Lokala specialiteter och goda viner

Att äta och dricka gott under semestern är viktigt för många, och här i Umbrien och på Hotel Relais il Canalicchio har du möjlighet att testa på det lokala köket. Här kan de enklaste rätterna smaka himmelskt och olivoljan är såklart gjord på umbriska oliver och vinet på de lokala druvorna. Du kan stanna kvar "hemma" och äta middag på Il Pavone eller prova på någon av de närliggande restaurangerna. De första har du ca 10-15 min med bil från hotellet och fler i Collepepe där det även finns apotek, bank, post, barer och pizzeria.

Koppla av med en massage eller åk ut på äventyr

Finsk bastu, turkiskt bad och jacuzzi är något du kan ägna dig åt på hotellets Wellness och givetvis kan du köpa till olika behandlingar på plats. Från utomhuspoolen har du som nämnt utsikt över de vackra gröna kullarna, så slå dig ner i en av solstolarna, koppla av och njut av vistelsen. Vill du däremot aktivera dig kan du spela tennis, biljard eller ta på vandrarkängorna och ge dig ut i den vackra naturen. Ibland hålls det matlagningskurser på hotellet, så hör med receptionen och få tips på vad du kan hitta på under din vistelse.

Från Hotel Relais il Canalicchio har du en perfekt utgångspunkt att besöka många av regionens historiska platser som Gubbio, Assisi och Perugia som du endast har 3 mil till. Och till den toskanska gränsen tar det ca en timme, vilket innebär att du kan njuta av två av Italiens vackra regioner på en och samma resa. Om du bor på Hotel Relais Canalicchio kan din dag se ut så här: en inledande frukost på hotellet, en kopp förmiddagskaffe vid Trasimenosjön, en god lunch i Cortona (där filmen under Toscanas sol spelades in) och avslutningsvis en middag med ett gott glas vin i restaurangen Il Pavone. Och om du vill så har du nya, spännande utflyktsmål som väntar dig runt hörnet varje dag. Kan det bli mycket bättre?

Välj mellan rum och lägenhet med självhushåll

Det som är bra med Hotel Relais il Canalicchio är att du kan välja om du vill bo i rum eller i lägenhet där du har möjlighet att själv laga till enklare måltider. Lägenheterna ligger i ett annex som ligger för sig själva ett par hundra meter från huvudbyggnaderna.
Eftersom du befinner dig på en vacker plats vill vi uppmärksamma dig om att det ibland hålls bröllop här.

Läs om rummen på Relais Il Canalicchio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map