Omdömen från Il Poggio dei Pettirossi

 
Il Poggio dei Pettirossi är inte tillgänglig i dagsläget
Il Poggio dei Pettirossi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bevagna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Poggio dei Pettirossi

Läs personliga omdömen av Il Poggio dei Pettirossi som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Poggio dei Pettirossi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jan med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Il Poggio dei Pettirossi i Bevagna från den 25. till den 29. april 2008.

Hej, Vårt första boende "Il poggio dei Pettirossi" i Umbrien, utanför Bevagna. Lätt att hitta, fin frukost, utsikt och restaurang med mycket god mat. Trista mörka rum, ofräscht täcke och filt. Vi blev störda av rökande människor utanför som dessutom pladdrade till långt in på natten. Med vänlig hälsning Marianne & Jan

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map