Agriturismo i Bevagna i Umbrien

Il Poggio dei Pettirossi

 
Il Poggio dei Pettirossi är inte tillgänglig i dagsläget
Il Poggio dei Pettirossi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bevagna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bland kullarna ovanför Bevagna ligger Il Poggio dei Pettirossi med utsikt så långt ögat når.

Som något ganska ovanligt ligger nästan hela hotellet på en våning, därmed har alla rum och enrumslägenheter en egen liten övertäckt uteplats framför dörren. Rummen håller god standard och är trevligt möblerade. De har alla eget badrum, minibar och satellit-TV. I de små enrumslägenheterna finns det dessutom en liten kokvrå. En liten bit från hotellbyggnaden ligger poolen varifrån man också har en fin utsikt över landskapet.

Läs mer om Il Poggio dei Pettirossi

Restaurangen är ett kapitel för sig själv. Vid första ögonkastet ser det ut som ännu ett banalt matställe på landet men tittar man lite närmare så förstår man snabbt att detta är något ut över det vanliga! Här finns bl.a. en "vattenmeny" men hela 40 olika typer av vatten på flaska. Från det vanliga lokala för 2 € till importerat källvatten från Skottland för 8 €. För de som är mer intresserade av vin kan vi berätta att det finns en stort vin sortiment att välja bland. För de som varken dricker vatten eller vin finns det dessutom ett par belgiska ölsorter i stora flaskor på menyn! Menykortet är mycket varierande och bjuder på läckerheter från den enorma grillen, fisk och skaldjur samt många andra spännande rätter. Man äter verkligen gott och trots den stora menyn behöver det inte bli speciellt dyrt.

Det är exakt tre kilometer till den trevliga lilla staden Bevagna där man finner de vanligaste inköpsmöjligheterna samt massor av stämning, vackra byggnader, goda matställen, trevliga caféer osv...

Dölj texten
 
 
search map