Agriturismo i Bettona i Umbrien

La Macina di Bettona

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De få semesterlägenheterna är fördelade på flera byggnader som delar den härliga poolen. Hela stället präglas av att ha varit en gammal olivpress och de hundratals olivträden står fortfarande praktfullt på gårdens grund. Faktum är att produktionen av olivolja är än i dag en viktig del för gårdens ägare. Ta chansen att smaka själv.

Fridfull vistelse i vackra omgivningar

I huvudbyggnaden framställde man förut olivolja men idag finns här några välinredda lägenheter. Omgivningarna präglas fortfarande av olivträd. Faktiskt är produktionen av olivolja fortfarande en viktig aktivitet för ägarna på gården som har flera hundra olivträd runt omkring på backarna runt gården. Utsikten härifrån är vacker och man ser inte bara de gröna backarna utan även enda bort mot kända kulturstäder som t.ex. Assisi och Perugia.

Läs mer om La Macina di Bettona

Stor pool och gångavstånd staden

Runt omkring den 15 x 7 meter stora poolen som ligger bland omgivande olivträd finns flera solstolar. Lägenheterna är belägna i tre byggnader som ligger på var sin sida av en mycket liten väg som leder upp till Bettonas charmiga centrum där man finner flera restauranger, caféer och diverse inköpsmöjligheter. Avståndet till centrum är 1 km till fots och 2 km i bil. Det finns även tillgång till wi-fi på stället.

Läs om l√§genheterna på La Macina di Bettona

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map