Hotell i Bettona i Umbrien

La Corte di Bettona Relais & SPA

 
La Corte di Bettona Relais & SPA är inte tillgänglig i dagsläget
La Corte di Bettona Relais & SPA är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bettona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bettona, som tillhör Perugia provinsen, har ett historiskt centrum och trots att byn är liten är den charmig. Staden ligger ca 353 m ö h med en fantastisk utsikt över det intilliggande landskapet. Här, mitt i centrum, ligger det lilla hotellet La Corte di Bettona Relais & SPA med sina endast 39 rum. Det bästa med hotellet är läget och du kan njuta av den vackra utsikten från en av hotellets terrasser.

Ett hotell med historiska vingslag

Hotellet har det du behöver för en trivsam vistelse och framför allt den atmosfär, som vi så ofta letar efter i Italien. Byggnaden är från 1400-talet och den vackra stenen hittar du även inomhus och tillsammans med stengolv och vackra valv ger det dig en känsla av det förgångna. Här finns en reception och lobby där du kan slå dig ner i en av fåtöljerna och planera dina kommande dagar. Även i baren kan du koppla av med något gott att dricka.

Läs mer om La Corte di Bettona Relais & SPA

Underbara vyer från restaurangen

Det som är extra bra med La Corte di Bettona Relais & SPA är att här finns en restaurang som inte bara lagar genuina och traditionella rätter utan även har en utsikt utöver det ordinära. La Taverna del Giullare, som restaurangen heter, ligger i den gamla oljekvarnen och här kan du sitta i timmar och njuta av den goda maten och, från verandan, panoramautsikten. Får du inte plats på verandan kan du i stället njuta av den pittoreska miljön restaurangen bjuder på med välvda stentak, stengolv och synliga takbjälkar. Under sommarhalvåret och när vädret tillåter dukas det också upp ute på terrassen. Här är mysigt att sitta speciellt när mörkret lagt sig och alla ljus runt om i landskapet tänds upp.

Ett lugnt och stillsamt centrum

I Bettona finns tobaksaffär, ett par barer och restaurang, men om du är sugen på ett lite större utbud kan du bege dig till Passaggio som ligger endast ca 3,4 km bort. Här har du även post, vinotek, mataffär, apotek, hårsalong, bageri och bar. Mataffär och bar hittar du också i intilliggande Colle, ca 2,5 km från hotellet. Det finns cyklar att hyra på hotellet, men eftersom det är ett begränsat antal så är detta på förfrågan.

Se mer av den underbara regionen

Från Bettona kan du göra flera härliga utflykter. Du kan besöka charmiga Perugia som ligger en halvtimme bort med bil (ca 23 km) och underbara Assisi som du har ca 17 km bort. Andra platser vi rekommenderar är Spello, Spoleto, Todi och sagolika Gubbio. Är du sugen på fisk kan du köra nordväst till Trasimenosjön. Du kan t.o.m upptäcka grannregionen toscana då du endast har ca 56 km till gränsen.

Sol, bad och rekreation

Väljer du att stanna "hemma" en dag behöver du absolut inte ha långtråkigt. Du kan antingen välja att slappa vid poolkanten (poolen är liten men fungerar för att svalka av sig) eller unna dig en SPA-dag. Här finns bl. a bastu, hydromassage, mini-gym, olika former av massage och andra välgörande behandlingar som vinterapi.

Du kan delta i någon av de events som hålls på hotellet under veckans lopp. Här finns matlagningskurser som hålls på onsdagar och där du b.la kan, lära dig mer om örter, trädgårdstips hålls på fredagar liksom vinprovningar. Är du sugen på att lära dig mer om kaffet och dess konst kand u göra detta på fredagar. På söndagar hålls en grillbuffé på terrassen mellan kl. 13-15. Om du är intresserad av att delta och för priser och ev. ändringar av dag och tid hör med receptionen innan.

Du bor i komfortabla rum

Det finns totalt 39 rum på hotellet och vi kan erbjuda dig olika rumskategorier, Classic (på ca 17 m²), Deluxe (på ca 22 m²), Juniorsuite (ca 23 m²) och Suite (ca 31 m²). I juniorsuiten och suiten ingår badrock och slippers. Flera av dem har parkettgolv och synliga takbkälkar. De har alla samma faciliteter som aircondition, Sat-TV, minibar, kassafack, Wi-Fi och badrum med dusch/badkar och hårtork.

Hotellet har en liten parkering intill, annars finns det fri parkering runt om byn.

Läs om rummen på La Corte di Bettona Relais & SPA

Dölj texten
 
 
search map