Semesterbostad i Assisi i Umbrien

Palazzo Minciotti

 
Palazzo Minciotti är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Minciotti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Assisi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Assisis historiska centrum ligger det pittoreska Palazzo Minciotti, vars historia går tillbaka till trettonhundratalet. Det är med respekt för höjden man beger sig upp för alla de trappor, då det är långt till taket i detta hus. Om man vänder sig om, innan man går in genom porten, så kan man se den präktiga romanska domkyrkan San Rufino, var San Francesco döptes, och ser man upp är det stadens fästning som möter ens blick. Vi är verkligen mitt i det medeltida landskapet.

Vi skulle behöva lång tid och många sidor för att beskriva de fina lägenheterna med dess fina inredning. Låt oss nöja oss med att säga, att det är svårt att hitta nåt att klaga på, även om man verkligen anstränger sig. Det skulle möjligtvis kunna vara att det inte går att parkera precis vid dörren. Man kan självfallet lasta av sitt bagage, men man parkerar sin bil utanför det historiska centrumet på en av de många parkeringarna.

Läs mer om Palazzo Minciotti

Men oavsett hur fina lägenheterna är, så är det mest överraskande och betagande med detta ställe den stora trädgården, som de delan med ännu några lägenheter i huset. Man behöver inte oroa sig för att trampa varandra på tårna här, för trädgården ligger på tre nivåer och är på 800 m². Innan man ser den med egna ögon, tror man inte att något sådant här finns mitt i Assisi! Från den välhållna trädgården har man fin utsikt över standens tak, till fästningen och mycket annat. Här hittar vi också en liten uppkonstruerad swimmingpool på fem meter i diameter (120 cm djup), som de flesta barn brukar älska. Det finns både reserverade bord till lägenheterna som gemensamt bord, stolar och parasoll i trädgården. Här finns också en grill och en liten lekplats.

Dölj texten
 
 
search map