Agriturismo i Assisi i Umbrien

L'Oasi

 
L'Oasi är inte tillgänglig i dagsläget
L'Oasi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Assisi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

L'Oasi ligger i vackra och praktfulla omgivningar på Monte Subasio, ca. 4 km från den trevliga och sevärda staden Assisi där munkorden franciskanerna har sitt huvudkvarter. I Assisi finns inköpsmöjligheter och ett fint urval av matställe samt de nödvändiga affärer, men här på "oasen" bor du på behagligt avstånd från den välbesökta staden.

Lugn placering i natursköna Umbrien

På L'Oasi kan du njuta av de fridfulla omgivningarna och en magnifik panoramautsikt (den är verkligen imponerande!) över dalen som man delar med ägaren Dancalia och hennes hund samt gästerna i den andra lägenheten. Till dig och de andra gästerna finns även en pool med tillhörande solterrass, grill och parkeringsplats.

Läs mer om L'Oasi

Två lägenheter samt ägaren

De två lägenheterna ligger i två byggnader och fint inredda. Notera att varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch eller badkar.

Lägenheterna på L'Oasi

Lägenhet m. 2 sovrum (Cantina)

Lägenheten Cantina har en egen ingång och består av ett pentry och två sovrum med dubbelsäng, båda med ett eget badrum. Vid ingången ligger en terrass med bord och stolar, samt parasoll. På andra sidan huset har du utgång till en trädgård med grill, som är gemensam för dig och gästerna i grannlägenheten Rustico.

Lägenhet m. 3 sovrum (Rustico)

Lägenheten Rustico har en egen ingång och består av ett pentry och tre sovrum med dubbelsäng, båda med ett eget badrum med dusch och toalett. Vid ingången ligger en terrass med bord och stolar, samt parasoll. På andra sidan huset har du utgång till en trädgård med grill, som är gemensam för dig och gästerna i grannlägenheten Cantina.

Hela huset m. privat pool

Hyr hela huset till dig och dina reskamrater, så att ni kan grilla tillsammans i trädgården och ha poolen för er själva. Huset passar bra till två familjer som reser tillsammans, eller till fem vänpar, då varje sovrim har ett eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map