Agriturismo i Assisi i Umbrien

L'Oasi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

L'Oasi ligger i vackra och praktfulla omgivningar på Monte Subasio, ca. 4 km från den trevliga och sevärda staden Assisi där munkorden franciskanerna har sitt huvudkvarter. I Assisi finner man inköpsmöjligheter och ett fint urval av matställe samt de nödvändiga affärer, men här på "oasen" bor du på behagligt avstånd från den välbesökta staden.

Lugn placering i natursköna Umbrien

På L'Oasi kan du njuta av de fridfulla omgivningarna och en magnifik panoramautsikt (den är verkligen imponerande!) över dalen som man delar med ägaren Dancalia och hennes hund samt gästerna i den andra lägenheten. Till dig och de andra gästerna finns även en pool med tillhörande solterrass, grill och parkeringsplats.

Läs mer om L'Oasi

Två lägenheter samt ägaren

De två lägenheterna är helt nyrenoverade och fint inredda. Notera att varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch eller badkar.

Lägenheterna på L'Oasi

Trerumslägenhet Cantina med 4 sovplatser

Lägenheten Cantina har en egen ingång och består av ett pentry och två sovrum med dubbelsäng, båda med ett eget badrum. Vid ingången ligger en terrass med bord och stolar, samt parasoll. På andra sidan huset har du utgång till en trädgård med grill, som är gemensam för dig och gästerna i grannlägenheten Rustico.

Fyrarumslägenhet Rustico med 6 sovplatser

Lägenheten Rustico har en egen ingång och består av ett pentry och tre sovrum med dubbelsäng, båda med ett eget badrum med dusch och toalett. Vid ingången ligger en terrass med bord och stolar, samt parasoll. På andra sidan huset har du utgång till en trädgård med grill, som är gemensam för dig och gästerna i grannlägenheten Cantina.

Hela huset med med 6/10 sovplatser

Hyr hela huset till dig och dina reskamrater, så att ni kan grilla tillsammans i trädgården och ha poolen för er själva. Huset passar bra till två familjer som reser tillsammans, eller till fem vänpar, då varje sovrim har ett eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map