Agriturismo i Assisi i Umbrien

La Locanda dell'Angelo

 
La Locanda dell'Angelo är inte tillgänglig i dagsläget
La Locanda dell'Angelo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Assisi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Locanda dell'Angelo ligger i natursköna omgivningar, 5 km från Assisi. Gården hette en gång Villa Bagnariae p.g.a. de många källor som finns i området. Backarna och dalen runt omkring gården är fullt av flera hundra år gamla olivodlingar.

Huvudbyggnaden härstammar enda sen 1300-talet då man också byggde det lilla kapellet. Idag drivs gården och den lilla restaurangen av Eugenio och hans familj. Eugenio och hans bror arbetar med marken och de många sysslor som präglar ett liv på landet. På kvällen hjälper de deras mor med restaurangen.

Läs mer om La Locanda dell'Angelo

På gården finns flera rum och en liten lägenhet som nyligen blivit i ståndsatt. Rummen är bekväma och smakfullt inredda. De har alla eget badrum med toalett och dusch.

Den lilla lägenheten uthyres både på dags- och veckobasis och består av ett rymligt rum med dubbelsäng och våningssäng, litet kök utrustat med fyra värmeplattor (gas), kylskåp och ett litet matbord.

Gästerna kan fritt använda poolen varifrån man har en härlig utsikt över de böljande backarna och dalen.

Assisi är känt i hela den kristna världen för den heliga Franz, men staden har mycket mer att bjuda på än bara den berömda basilikan och de många hitresande pilgrimmerna. Det är dessutom lätt att ta sig från Assisi till Umbiens andra pärlor som vackra Perugia, imponernade Orvieto och de trevliga städerna Todi, Spoleto och Gubbio. Trasimenersjön ligger endast 30 minuters bilfärd från Assisi.

Dölj texten
 
 
search map