Omdömen från Gallano Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Gallano Resort

Läs personliga omdömen av Gallano Resort som ligger i Umbrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Gallano Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt semesterställe

Gallano Resort är ett härligt semesterställe där allt är bra - luxuriösa lägenheter som har allt vad man önskar sig för att få en bra semester. Vi njöt av vår vistelse här vid poolen och kryddade semestern med att besöka de små vackra byarna som ligger runt omkring i närområdet. Man kan absolut resa som större sällskap eller flera familjer hit och man behöver inte åka på utlfykter utan endast bli på stället. Personlaen var jättesöta och hjälpsamma samt att de gör altl vad de kan för att man ska få en bra semester. Vi har två saker vi vill nämna 1) man har inte någon privat terrass till lägenheten vilket vi verkligen saknade. Men det var enkelt att hitta ett en plats att sitta på utanför, men man sitter tillsammans med andra. 2) det är massor av arrangemang för de lokala som äger rum på hotellet b la konserter och fester, vilket gör att restaurangen då stänger för resortens övriga gäster. Dessutom upplevde vi att det var hög musik under en av festerna samt högljudda personer, precis utanför vår lägenhet hela kväll. Det ska man självklart kunna acceptera, men ska få information om det innan.

Assisi som semester-destination

Gallano Resort
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Personalen kunde absolut ha varit lite mer proaktiva när det kommer till ställets aktiviteter och vad det det betyder för gästerna
Placering, Placering

Resorten ligger ute på landet, så man ska köra till allt
 
Själva boendet på Gallano Resort
Lägenhet m. 2 sovrum (4 pers)

Vi bytte lägenhet från en på 2 våningen till en på bottenvåningen, vilke tvi kan rekommendera att man gör
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map