Semesterbostad i Assisi i Umbrien

Gallano Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det känns som om vi befinner oss i en by, och det gör vi faktiskt också för Gallano Resort var en medeltidaby, om en liten, där de sista invånarna flyttade ut först runt sextio-talet. Och som lite kuriosa kan vi berätta att detta även var sätet för Benedektinklostret. I dag kan du njuta av de estetiskt vackra byggnaderna inklusive en slottsruin från år 1085, de underbara vyerna, den goda maten och de komfortabla lägenheterna.

Gallano Resort passar både par familjer

Vid första anblicken känns det som om Gallano Resort är en vuxen produkt. De vackra stenbyggnaderna inger respekt och du kan ana de historiska vingslagen där du ser framför dig hur livet en gång levdes här. Men Gallano Resort fungerar faktiskt också bra som familjeställe, mycket tack vare möjligheten att själv laga maten men också de gröna ytorna, lekplatsen och faktumet att de två poolerna (varav en med barndel) inte ligger intill varandra. Detta innebär att du som reser utan barn kan ha en mer stillsam "solplats".

Även det praktiska att du har tvättmöjlighet på plats gör sitt och att du kan slå dig ner i restaurangen de dagar du inte känner för att kocka själv. Vi vill passa på att nämna att det finns grillplatser på plats och ett tvätteri du kan nyttja om så önskas.

Läs mer om Gallano Resort

Du har ett underbart läge intill naturen

Gallano Resort ligger uppe på en kulle med ett härligt läge omgiven av den vackra umbriska naturen som får dig nästan att tappa andan. Här är lugnt och fridfullt och ibland känns det som om tiden står stilla. Extra avkoppling kan du få vid poolen men även på en av de bänkar som är utsatta så att du kan sitta och filosifera samtidigt som du njuter av vyerna. Nu är det ju så att du befinner dig i Italiens "gröna hjärta" Umbrien med allt vad detta innebär av vackra byar, intressanta platser och sevärdheter men du har också nära till grannregionen Le Marche. Det är ca 19 km till gränsen och ut till vattnet är det endast 99 km vilket innebär att du även kan unna dig en dag vid havet där du kan bada och frossa i fisk och skaldjur. En perfekt kombination av livets goda.

Till den vackra staden Perugia tar det ca 45 min med bil och till bedårande Spello, som du absolut inte bör missa tar det runt 20-30 min. Sedan har vi även städerna Gubbio och Assisi som också är ett måste, bara för att nämna några.

Sköna promenader och annan aktivitet

Du befinner dig som sagt omgiven av natur och vad kan då passa bättre än att ta långa sköna promenader. Det kan t.o.m tänkas att du stöter på en herde med sin flock på en av dina turer, vilket inte är helt ovanligt i dessa trakter. Andra trevliga äventyr du kan göra i området är prova på rafting, se landskapet från hästtyggen, ta utmanande cykelturer eller tuffare vandring, spela tennis och prova på olivolja opch vin och få en bättre inblick i historia och smaker. Hör med receptionen så vägleder de dig rätt.

Väl hemma igen kan du antingen laga din egen mat hemma i lägenheten eller slå dig ner i restaurangen som både bjuder på trevlig miljö och utsökt mat. Köket är så klart umbriskt och här lägger man passion inte bara i själva matlagningen utan även i upplägget och servicen. Vi vill göra dig uppmärksam på att det ibland kan hållas bröllopsfester och andra events på Gallano Resort vilket inte är så konstigt med tanke på den vackra miljön

Du bor i fina lägenheter

Här finns totalt 32 st lägenheter som är både rymliga och smakfullt inredda i ljusa naturfärger, en del är i två plan. I taket ser du träbjälkarna och på golvet har man lagt fina terrakottagolv som bidrar till en varmare atmosfär.

Lägenheterna ligger utspridda i olika hus varav några av dem ligger uppe vid slottet. Alla är utrustade med TV, kyl, diskmaskin, fläkt, kassafack, badrum med hårtork och badrock Sänglinne och handdukar bytes efter fyra dagar. Det går att hyra till extra byte på plats samt extra städning. Sen ankomst är på förfrågan, extra avgift kan tas ut på plats.

L√§genheterna på Gallano Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Gallano Resort

Läs personliga omdömen av Gallano Resort som ligger i Umbrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Gallano Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt semesterställe

Gallano Resort är ett härligt semesterställe där allt är bra - luxuriösa lägenheter som har allt vad man önskar sig för att få en bra semester. Vi njöt av vår vistelse här vid poolen och kryddade semestern med att besöka de små vackra byarna som ligger runt omkring i närområdet. Man kan absolut resa som större sällskap eller flera familjer hit och man behöver inte åka på utlfykter utan endast bli på stället. Personlaen var jättesöta och hjälpsamma samt att de gör altl vad de kan för att man ska få en bra semester. Vi har två saker vi vill nämna 1) man har inte någon privat terrass till lägenheten vilket vi verkligen saknade. Men det var enkelt att hitta ett en plats att sitta på utanför, men man sitter tillsammans med andra. 2) det är massor av arrangemang för de lokala som äger rum på hotellet b la konserter och fester, vilket gör att restaurangen då stänger för resortens övriga gäster. Dessutom upplevde vi att det var hög musik under en av festerna samt högljudda personer, precis utanför vår lägenhet hela kväll. Det ska man självklart kunna acceptera, men ska få information om det innan.

Läs mer
 
search map