Agriturismo i Acquasparta i Umbrien

Agriturismo Santomanno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Santomanno ligger högst upp på en kulle och hör till en gård på 10 hektar där det odlas korn och saffran som tillsammans utgör en fin ram runtom själva huset.

Utforska landskapet

Huset byggdes för cirka 200 år sedan i sten och träverk. Det har renoverats med ursprungliga material men långt mer komfortabla. Vid huset finns idag en pool på 6 x 11 meter, bocciabana och bordtennis.Föredrar du en mer aktiv semester, kan du använda de mountainbikes som finns till låns här för att utforska landskapet och de omkringliggande kullarna.

Läs mer om Agriturismo Santomanno

Komfortabla lägenheter

De fem lägenheterna är fint inredda och bekväma. De ligger antingen på första eller andra våningen. Det självständiga huset har egen grill, medan de andra fyra lägenheterna delar ett gemensamt grillområde. Lite trafikbuller kan möjligtvis höras i bakgrunden.

Lägenheterna på Agriturismo Santomanno

Tvårumslägenhet Quadrifoglio med 2 sovplatser (andra våningen med terrass)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet Uva med 2/4 sovplatser (första våningen)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch. Det finns trädgårds bord och stolar vid ingången.

Trerumslägenhet Girasole med 4 sovplatser (första våningen)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det trädgårdsbord och stolar.

Trerumslägenhet Rosa med 4 sovplatser (andra våningen)

ligger på andra våningen och består av kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Casa Viola med 4/6 sovplatser (första våningen)

litet hus bestående av ett rymligt uppehållsrum med två kokvrå samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Huset råder över privat trädgård med möbler och grill. Det är möjligt att sätta in en extra säng i vardera sovrum.

Hela gården med 18/20 sovplatser

Hyr du hela gården är det möjligt att äta tillsammans med dina medresenärer på en övertäckta terrassen vid receptionen. Maria Luisa och hennes familj lagar gärna en - eller flera - autentiska italienska måltider. Skulle vädret inte tillåta att vara utomhus, finns det en restaurang ca 200 meter från gården, då ni kan äta inomhus och säkra en trevlig samvaro tillsammans med dina medresenärer. Priserna både på gården som på restaurangen är rimliga, men beror självklart på vad som äts.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map