Transfer från flygplatserna till skidorterna

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

SESTRIERE
Den närmsta större flygplats är i Torino (Aeroporto di Toorino Caselle- 115 km). Det finns två möjligheter för transport till Sestriere med buss och med tåg. Med buss ska man från flygplatsen till buss terminalen "Torino Autostazione". Härifrån kan man ta buss till Sestriere (http://www.sapav.com). Med tåg ska man från flygplatsen med buss (http://www.sadem.it) till Torino tågstation Porta Nuova varifrån man tar tåget mot Oulx (http://www.trenitalia.it).När man kommer till tågstationen Oulx går man av och tar en direkt buss till Sestriere(http://www.sapav.com).

Den flygplats men de flesta avgångar som ligger närmast Sestriere är i Milano (Milano Malpensa- 220 km). Härifrån kan man ta buss från flygplatsen direkt till buss terminalen "Torino Autostazione" (http://www.sadem.it), varifrån det går buss till Sestriere (http://www.sapav.com).

CERVINIA
Den närmsta större flygplats är Torino (Aeroporto di Toorino Caselle- 120 km). Härifrån är det möjligt att ta en direkt buss från Torino bussterminal (http://www.sadem.it) till Cervinia.

Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Cervinia är Milano Malpensa - 170 km. Härifrån går det direkt bussar från Milano bussterminal Garibaldi till Cervinia (http://www.sadem.it).

LA THUILE
Den närmsta största flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 156 km). Från Torinos tågstation kan man ta tåg (http://www.trenitalia.it) via Aosta till tågstationen Pré St. Didier och vidare med buss till La Thuile (http://www.savda.it). Man kan också ta buss från bussterminalen i Torino "Autostazione Torino" via Aosta till Pré St. Didier och därifrån vidare till La Thuile.

Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Cervinia är Milano Malpensa - 205 km. Härifrån ska man med buss (http://www.savda.it) via Aosta till tågstationen Pré St. Didier och vidare med buss till La Thuile . Man kan även ta tåg (http://www.trenitalia.it) via Chivassa och Aosta till Pré St. Didier och vidare till La Thuile (http://www.savda.it).

COURMAYEUR
Den närmsta större flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 157 km). Från bussterminalen ”Torino Autostazione” kan man ta en buss via Aosta direkt till Courmayeur (http://www.savda.it).

Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Courmayeur är Milano Malpensa - 193 km. Härifrån ska man med buss (http://www.savda.it) åka via Aosta till Courmayeur.

AOSTA/PILA
Den närmsta större flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 117 km). Det enklaste stättet att ta sig hit på är med direkt tåg från Torino tågstation (http://www.trenitalia.it). Eller med buss direkt från flygplatsen till Aosta (www.savda.it).

Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Aosta/Pila är Milano Malpensa - 160 km. Härifrån ska man med tåg via Chivasso till Aosta (http://www.trenitalia.it). Det är också möjligt att ta buss direkt från bussterminalen i Milano "Autostazione Garibaldi" till Aosta (http://www.savda.it).

CHAMPOLUC
Den närmsta större flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 107 km). Det enklaste stättet att ta sig hit på är med tåg från Torino tågstation (http://www.trenitalia.it) via Chivasso till tågstationen Verres varifrån det går buss vidare till Champoluc (http://www.vitagroup.it).


Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Champoluc är Milano Malpensa - 156 km. Härifrån ska man vidare med tåg(http://www.trenitalia.it) via Chivasso till tågstationen Verres varifrån det går buss vidare till Champoluc (http://www.vitagroup.it).

GRESSONEY LA TRINITÉ/GRESSONEY ST. JEAN
Den närmsta större flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 102 km). Det enklaste sättet att komma hit på är med tåg (http://www.trenitalia.it) till tågstationen Port Saint Martin varifrån det går tåg till Gressoney (http://www.vitagroup.it).

Den flygplats som har flest avgångar/ankomster och som ligger nära Champoluc är Milano Malpensa - 151 km. Härifrån kan man ta tåget via Chiavasso (http://www.trenitalia.it) till Pont Saint Martin varifrån det går buss vidare till Gressoney (http://www.vitagroup.it).

ANTAGNOD
Den närmsta större flygplats är Torino (aeroporto di Torino Caselle- 106 km). Det enklaste sättet att komma hit på är med tåg (http://www.trenitalia.it) till tågstationen Verres varifrån det går buss vidare till Antagnod via Corbet (http://www.vitagroup.it).

CORTINA D´AMPEZZO
Den närmsta flygplatsen hit är i Österrike (Innsbruck flygplats- 156 km). Det enklaste sättet att ta sig hit på är med tåg (http://www.trenitalia.it) till Dobbiaco varifrån det går en direkt buss till Cortina (http://www.cortina-ftp.org/oraribus/Dobb_bz.pdf).

Den flygplats med flest avgångar som ligger närmast Cortina d' Ampezzo är i Venedig (Aeroporto Marco Polo di Venezia - 162 km eller Treviso strax utanför Venedig varifrån Ryan Air flyger). Härifrån går det direkt buss till Cortina d' Ampezzo (http://www.dolomiti.org/ita/Cortina/cinfo/transfer.html).

CANAZEI
Den närmsta flygplats är Venedig (Aeroporto Marco Polo di Venezia - 177 km eller Treviso strax utanför Venedig varifrån Ryan Air flyger). Från Venedig flygplats går det direkt bussar via Predazzo till Canazei (http://www.trentinoviaggi.net). Det är även möjligt att ta tåget från Venedig tågstation (http://www.trenitalia.it) till Trento och vidare härifrån med buss (http://www.ttspa.it).

Från Milano flygplats (Milano Malpensa- 390 km) kan man ta sig med tåg (http://www.trenitalia.it) från centralstationen i Milano till Trento och sedan vidare med buss (http://www.ttspa.it).

CAVALESE/CARANO
Den närmsta flygplats är Venedig (Aeroporto Marco Polo di Venezia - 190 km eller Treviso strax utanför Venedig varifrån Ryan Air flyger). Från Venedig flygplats går det direkt shuttlebuss från flygplatsen via Predazzo till Cavalese busstation varifrån man kan ta en ny buss vidare till Carano (http://www.trentinoviaggi.net). Det är även möjligt att ta tåg från Venedig tågstation (http://www.trenitalia.it) till Trento och sedan vidare med buss (www.ttspa.it) till Cavalese/Carano.

Från Milano flygplats Malpensa ligger 320 km går det härifrån tåg (http://www.trenitalia.it) från centralstationen i Milano till Trento och sedan vidare med buss (http://www.ttspa.it) till Cavalese/Carano.

MADONNA DI CAMPIGLIO
Den närmsta flygplatsen är Verona (Aeroporto di Verona- 160 km). Det bästa sättet att ta sig hit på är med tåg från centralstationen i Verona till Trento (http://www.trenitalia.it), varifrån man kan ta en ny buss vidare till Madonna di Campiglio (http://www.ttspa.it).

Från Bergamos flygplats (omnämns ofta som Milano Bergamo- 160 km). Härifrån går det tåg (http://www.trenitalia.it) från tågstationen i Bergamo till Brescia och vidare med buss (http://www.autostradale.it) till Madonna di Campiglio.

FOLGARIDA
Den närmsta flygplatsen är Verona (Aeroporto di Verona- 180 km). Det bästa sättet att ta sig hit på är med tåg från centralstationen i Verona till Trento (http://www.trenitalia.it), varifrån man kan ta en ny buss (http://www.autostradale.it) vidare till Flogarida.

Från Bergamos flygplats (omnämns ofta som Milano Bergamo- 180 km). Härifrån går det tåg (http://www.trenitalia.it) från tågstationen i Bergamo till Brescia och vidare med buss (http://www.autostradale.it) till Flogarida.

LIVIGNO
Den närmaste flygplats hit är Innsbruck i Österrike - 200 km. Det bästa sättet att ta sig hit på är med tpåg från Innsbruck till Landeck (http://www.oebb.at) varifrån man kan ta ett nytt tåg till Zernez och sen vidare till Livigno (http://www.silvestribus.it).

Den flygplats med flest avgångar är Milano Malpensa 280 km. Härifrån går det shuttlebuss till Livigno (http://www.mtbus.it). Det är även möjligt att åka tåg (http://www.trenitalia.it) från tågstationen i Milano till Tirano och sen vidare med buss till Livigno via Bormio (http://www.busperego.com). Till Livigno är det möjligt att beställa taxi från Landeck samt från olika flygplatser så som Bergamo, Malpensa, Linate, Zurich, Innsbruck osv på följande länk: http://www.taxilivigno.it . Det är även möjligt att ta en direkt shuttlebuss till Livigno från Bergamos flygplats Orio al Serio (http://www.mtbus.it).

 
search map