Agriturismo i Volterra i Toscana

Villa Opera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Opera ligger ca. 3 km från Volterra, en stämningsfull medeltidsstad med stort urval av restauranger, cafeér och flera utställningar av hantverk. Inköp och andra shoppingmöjligheter finns det också gott om. Ett centrum fullt av liv och rörelse.

Vingård som också producerar god olivolja

Gården härstammar från 1700-talet och på markerna runt omkring produceras både vin och olivolja som självklart går att smakas och köpas i receptionen. Här odlar man de traditionella toscanska druvorna Sangiovese, Trebbiano, Malvasia Toscana och den svarta Canaiolo. Olivoljan är kallpressad, vilket olivolja av hög kvalitet ska vara.

Läs mer om Villa Opera

Avkoppling i trädgården och vid poolen

Vid gården finns dessutom en pool omgiven av olivträd med solstolar, parasoller och en vacker utsikt över dalen nedanför. En stor trädgård med grillfaciliteter och trädgårdsmöbler står dessutom till förfogande för gästerna. Detta betyder att gäster som bor på första våningen har trädgårdsmöbler utanför dörren, medan de som bor på andra våningen finner bord och stolar under trädgårdens träd i skön skugga. Det ska nämnas att det går en liten asfalterad lansväg bakom gården som dock bara används av de lokala invånarna som bor i området. Får man lust till en strandtur är det ca. 45 km till de fina sandstränderna vid Marina di Cecina.

Semesterlägenheter för både par och familjer

Samtliga nio lägenheter är trevligt inredda och har alla telefon, TV, kök med kylskåp samt värmeanlägning för kalla årstider. Det finns tillgång till trådlös internetförbindelse i receptionsområdet.

L√§genheterna på Villa Opera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map