Agriturismo i Volterra i Toscana

Villa Opera

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Opera ligger ca. 3 km från Volterra, en stämningsfull medeltidsstad med stort urval av restauranger, cafeér och flera utställningar av hantverk. Inköp och andra shoppingmöjligheter finns det också gott om. Ett centrum fullt av liv och rörelse.

Vingård som också producerar god olivolja

Gården härstammar från 1700-talet och på markerna runt omkring produceras både vin och olivolja som självklart går att smakas och köpas i receptionen. Här odlar man de traditionella toscanska druvorna Sangiovese, Trebbiano, Malvasia Toscana och den svarta Canaiolo. Olivoljan är kallpressad, vilket olivolja av hög kvalitet ska vara.

Avkoppling i trädgården och vid poolen

Vid gården finns dessutom en pool omgiven av olivträd med solstolar, parasoller och en vacker utsikt över dalen nedanför. En stor trädgård med grillfaciliteter och trädgårdsmöbler står dessutom till förfogande för gästerna. Detta betyder att gäster som bor på första våningen har trädgårdsmöbler utanför dörren, medan de som bor på andra våningen finner bord och stolar under trädgårdens träd i skön skugga. Det ska nämnas att det går en liten asfalterad lansväg bakom gården som dock bara används av de lokala invånarna som bor i området. Får man lust till en strandtur är det ca. 45 km till de fina sandstränderna vid Marina di Cecina.

Semesterlägenheter för både par och familjer

Samtliga nio lägenheter är snyggt inredda och har alla telefon, TV, kök med kylskåp samt värmeanlägning för kalla årstider. Det finns tillgång till trådlös internetförbindelse i receptionsområdet.

Läs om l√§genheterna på Villa Opera

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Podere La Sughera

Terricciola, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map