Agriturismo i Volterra i Toscana

Podere Campaini

 
Podere Campaini är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Campaini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt bland något av Toscanas mest hisnande landskap, där ögat kan vandra över dalar och kullar, cypresser och vyer till Volterra ligger gården Podere Campaini på en liten kulle med sina fina lägenheter utrustade med både aircondition, privata terrasser och gemensam pool.

Lugn och ro i fokus

Det är verkligen lugn och ro som står i fokus på Podere Campaini där vägen ligger långt bort. Här bor familjen Campaini, utöver att hyra ut en handfull lägenheter till gästerna producerar man även en god ekologisk olivolja. Några gånger i veckan finns det möjlighet att deltaga i vinprovning, då man även får smaka deras olivolja. Man får i princip smaka gansk mycket till vinerna, vilket lätt skulle kunna kallas en lättare måltid.

Läs mer om Podere Campaini

Rymliga lägenheter med aircondition och terrasser

Det finns två hus på gården, ett där familjen själva bor och det andra som är uppdelat i fem rymliga lägenheter. De hålls i traditionell rustik toskansk stil med terrakotta golv, tak med synliga bjälkar, smidesjärn och möbler i massivt trä. Lägenheterna är med andra ord, solida och väl underhållna, och så har alla två egenskaper som många gäster kommer uppskatta: De har en privat terrass och aircondition! Det är sant att airconditionanläggningarna står och ser lite tråkiga ut i trädgården, men det får man leva med för att få det lite svalare. Här finns också en gemensam grillplats, och sist men inte minst en skön pool med tillhörande solstolar, parasoller och fantastisk utsikt!

Lägenheterna på Podere Campaini

Tvårumslägenhet Narciso med 2/4 sovplatser

Ligger på bottenvåningen och mäter ca. 60 m². Lägenheten består av vardagsrum med uppmurad kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och (hcp-vänligt) badrum med dusch och toalett. Framför lägenheten finner man en privata möblerade terrass.

Trerumslägenheten Rosa med 4/6 sovplatser

Ligger på bottenvåningen och mäter ca. 70 m². Lägenheten består av vardagsrum med uppmurad kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Framför lägenheten finner man en privata möblerade terrass.

Trerumslägenhet Biancospino med 4/6 sovplatser

Ligger på andra våningen och mäter ca. 85 m². Lägenheten består av vardagsrum med uppmurad kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat möblerad terrass nedanför trappan på bottenvåningen.

Trerumslägenhet Alchechengi med 4/6 sovplatser

Ligger på andra våningen och mäter ca. 85 m². Lägenheten består av vardagsrum med uppmurad kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp) samt bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat möblerad terrass nedanför trappan på bottenvåningen.

Trerumslägenhet Tulipano med 5/7 sovplatser

Ligger på bottenvåningen och mäter ca. 100 m². Lägenheten består av vardagsrum med uppmurad kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar och (hcp-vänligt) badrum med dusch och toalett. Framför lägenheten finner man en privat möblerad och övertäckt terrass.

Dölj texten
 
 
search map