Hotell i Volterra i Toscana

Park Hotel Le Fonti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta stora 4-stjärniga hotell ligger endast 900 meter från medeltidsstaden Volterras historiska centrum. Vägen till centrum är lite brant - men i gengäld är det ju nedförsbacke tillbaka. Här bor du i en harmonisk miljö mitt bland all grönska, och endast 10 minuter från en stort urval av restauranger, kaféer och butiker.

Ett hotell på landet med bra faciliteter för familjer

På Park Hotel Le Fonti finns 2 simbassänger; 16 x 10 meter för vuxna och 8x4 meter för barnen- Det finns också en stor terrass med solstolar och utsikt till havet på klara dagar. Hotellet har även konferens-faciliteter för upp till 100 personer, bar, parkering, hiss, två restauranger och bar.

OBS! Pga Covid-19 är restaurangerna och SPA:et tillsvidare stängda.

Läs mer om Park Hotel Le Fonti

Bekväma rum

Det finns 75 rum (samt en suite), som alla är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, kassaskåp, och eget badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Park Hotel Le Fonti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Park Hotel Le Fonti

Läs personliga omdömen av Park Hotel Le Fonti som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Park Hotel Le Fonti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Park Hotel Le Fonti

Prisvärt hotell

Bra frukost. Jättefin pool med fantastisk utsikt. Rummet ordinärt.

Läs mer

Bra hotell, bra service och bra restaurang

Hotell med en helt fantastisk utsikt. Bra och stort poolområde, men inte för stort. Bra restaurang.
Hotell i promenadavstånd till trevlig liten stad.

Läs mer

Et perfekt hotel for de fleste

Park hotel le fonti var et perfekt hotel. God rengøring og imødekommende ansatte. Virkelig god mad. Der manglede lidt sauce og grøntsager men ellers virkeligt godt. En vidunderlig pool som blev meget benyttet. Vi var næsten hver dag i byen Volterra. Vi savner det og vil tilbage. Vi kommer til at anbefale dette hotel til alle. Vi ser frem til at komme tilbage.

Läs mer

Ulf med sällskap från Linköping i Sverige bodde på Park Hotel Le Fonti i Volterra från den 22. till den 23. mars 2008.

Hej! Vi valde att beställa hotell via in-italia första natten vi kom till Toscana med bil från Sverige. Volterra ligger fantastiskt fint i Toscana. Staden är placerad uppe på en höjd med fin utsikt över det omgivande landskapet. Hotellet är bra placerat för oss som kom med bil, enkelt att parkera, bra standard på allt såväl rum som övriga utrymmen som matsal och spa-avdelning. Tyvärr var påsken 2008 kall så vi kunde inte utnyttja poolen. En promenad på ca 1 km var det upp till murarna och stadens centrum, där 1000-åriga hus och smala gränder visade etruskernas och romarnas byggnadskonst. Vi rekommenderar hotellet (vi kunde till och med hitta lite trådlöst bredband i foajen). Med denna centrala placering så är det ett bra utgångsläge att göra utflykter ifrån till Medelhavet, Chianti eller andra delar av Toscana. Marianne och Ulf från Linköping

Läs mer

Paul med sällskap från Asarum i Sverige bodde på Park Hotel Le Fonti i Volterra från den 11. till den 18. augusti 2007.

Det var dåligt med tid när vi bestämde oss för att åka iväg i augusti. Italienarnas högsässong. Emellertid ordnade Marcus det hos er på bästa och smidigaste sätt. Vi fick några alternativ att välja på och då jag kort varit i Volterra tidigare så föll valet på denna Etruskiska ort. Det ångrade vi inte. Volterra bjöd på en fantastisk gästvänlighet och staden är full av "gåtfulla hemligheter". Etruskerna verkar ha haft många spännande idéer. Även de många hantverkarna som arbetade i alabaster var något att fästa blicken på. Vi åt ute två gånger varje dag och blev aldrig besvikna. Verkligen bra standard och en långt utöver vanlig gästfrihet. Priserna var helt i sin ordning. Vildsvinscharkuterier av hög standard stötte vi ofta på. En riktigt kul sak var en restaurang/bar som sträckte sig under jord med klassisk italiensk början och ett avslut som pub. Det var som en europavandring under ytan. Palazo?????. Vi bodde på Hotell Fonte, en bit nedanför staden. Hotellet var som utlovat i sin ordning. Vandring uppåt var varje dag en prövning, dock var motivationen stor. En dag besökte vi Bolgheri, vinorten som producerar världsvinet Ornelaia, en otroligt härlig liten ort. I övrigt stannade vi i Volterra som hade aktiviteter varje dag: jazzfestival, festa di cacciatoria (jägarfesten) och mycket annat.

Läs mer

Bedömning av Park Hotel Le Fonti

Volterra och Park hotel le Fonti var ett val vi blev jättenöjda med. Hotellet låg på ca 1 km promenadavstånd till Volterra och lagom avstånd för dagsutflykt till San Gimignano. Utsikten från poolområdet och vår uteplats var fantastisk. Vilket härligt böljande landskap Toscana är! Residence St Anna i Pietra Ligure hade ett härligt läge med utsikt över havet. Den gamla stadskärnan fanns på 5 min promenadavstånd, rakt nedanför oss. I gränderna och på piazzorna fanns fullt med restauranger och gelaterior. Lägenheten var i behov av upprustning och såg inte alls ut som de ljusa interiörbilderna som fanns på hemsidan. Duscha fick vi göra i badkaret utan draperi, så det var ständigt genomblött i hela badrummet. Balkongen var lagom för två personer då vi var fyra..Det som förbättrade helhetsintrycket var poolområdet. En djup pool-del med möjlighet till dyk och en grundare del samt en egen barnpool. Solstolar runt om och en fantastisk utsikt över havet. En inhägnad fotbollsplan samt ett pingisbord gjorde att barnen stortrivdes. Möjlighet till riktigt goda hämtpizzor fanns när de eldade igång sin stenugn två ggr under veckan! På det hela är vi väldigt nöjda med vår vistelse i Italien med många reseminnen med oss hem!

Läs mer
 
search map