Omdömen från Hotel San Lino

 
Hotel San Lino är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Lino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Lino

Läs personliga omdömen av Hotel San Lino som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Lino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jan och familj från Brastad i Sverige bodde på Hotel San Lino i Volterra från den 1. till den 4. september 2010. Sedan fortsatte turen till Fattoria La Steccaia i Riparbella.

Vår Toscana resa blev en fin upplevelse.Volterra är ett absolut måste, Hot. San Lino ,trevlig och hjälpsam personal,mysigt.Dock ett minus för poolen.Ofräsch.
Riparbella, Fat.Steccaia-mycket bra. Bättre än prospectet. Ristorante L`aia -utsökt, fantastisk mat och goda (utmärkta) viner. Mycket prisvärt.
Vi är mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Christina med sällskap från i Sverige bodde på Hotel San Lino i Volterra från den 17. till den 19. augusti 2010. Sedan fortsatte turen till Cantine Cesani i San Gimignano.

Resan som helhet blev mycket bra och ni har en tydlig och informativ hemsida som har varit till mycket inspiration. Hotel San Lino i Volterra var aningen överreklamerat från er sida. Ni målar upp bilden av ett boende på ett gammalt kloster, men av detta kloster finns det i princip inga som helst spår. Hotellet hade missat att vi skulle sova två nätter, så det blev lite strul innan de fick till det. Som en liten kompensation slapp vi dock att betala för bilplats samt ett par drinkar vi hade beställt på rummet. Rummet var mycket mörkt, vilket drog ner helhetsupplevelsen något.

Om vi planerar att återvända till Italien återkommer jag gärna till er hemsida samt rekommenderar den gärna till vänner och bekanta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa sida
 
search map