Hotell i Volterra i Toscana

Hotel San Lino

 
Hotel San Lino är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Lino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den vackra medeltidsstaden Volterra ligger det 4-stjärniga Hotel San Lino i ett tidigare kloster från 1400-talet.
Detta är ett mycket prisvärt hotell!

Hotellets rum är fördelade enligt följande: På första våningen finns standard rummen och på andra och tredje finns superior rummen. Både rumstyperna har aircondition, minibar, telefon, satelit-TV och eget badrum med hårtork. Superior rummen är lite bättre möblerade och mer eleganta än standard rummen, eller som hotellets egna ord avspeglar klostrets enkla liv.

Läs mer om Hotel San Lino

På hotellets takterrass finns det en pool som gästerna har fri tillgång till (maj - oktober). På takterrassen finns dessutom solstolar, parasoller och drycker kan beställas i hotellets bar. Hotellet har garage bredvid hotellet och det går även att parkera på flera ställen utanför stadmuren så går ca. 300 meter från hotellet.

Hotellet har sin egen restaurang "Le Monache" som ger en möjligheten att beställa halvpension. Frukostbuffé är inkluderat i priset. Volterra är i sig en pärla i Toscana som många tycker har mer charm och historik än närliggande San Gimignano. När man varit här en gång och fått det vänliga och varma motagandet som turister får på hotellet, i stadens butiker, barer och restauranger så återkommer de flesta.

Dölj texten
 
 
search map