Hotell i Volterra i Toscana

Hotel Relais Il Palagetto

 
Hotel Relais Il Palagetto är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Relais Il Palagetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Relais Il Palagetto är ett gammalt lantställe som blivit nyrenoverat och omgjort till hotell. Det ligger 8 km från Volterra ibland stilla och vackra omgivningar. Stället var en Palagio, dvs. En poststation i romersk tid även om de nuvarande två byggnaderna ”bara” är från 1600-talet. Härifrån har man en fantastisk utsikt över Volterra och det omkringliggande vackra landskapet.

Hotellet nyöppnade i april 2004 och är värt mer än de tre officiella stjärnorna de fått. Hotellet har reception, ett stort konferansrum och restaurang. Det finns också parkeringsplats och pool (10 x 20 meter) med solterrass. Den unga ägaren har erfarenhet från föräldrarnas agriturismo, som ligger i närheten och härifrån hämtas flera råvaror till restaurangen.

Läs mer om Hotel Relais Il Palagetto

Hotellets 21 rum är alla rymliga och välmöblerade. Några rum har plats upp till 4 personer.
Alla rum har aircondition, telefon och TV. Superior-rummen har dessutom badkar med massage, medan De luxe-rummen dessutom har balkong med härlig utsikt.

Dölj texten
 
 
search map