Agriturismo i Volterra i Toscana

Borgo dell'Era

Lägenheten Rondine Lägenheten Falco Lägenheten Poiana Lägenheten Pettirosso Lägenheten Usignolo
 
Borgo dell'Era är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo dell'Era är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tillbringa din semester på landsbygden mellan täta skogar, böljande kullar av solrosor och majs samt med floden Era alldeles i närheten.

Lugna omgivningar

På Borgo dell'Era får du fina möjligheter till avkoppling i lugna omgivningar. Den inbjudande poolen kommer att bli uppskattad under de varma månaderna, och / eller efter en dag med utflykter. Njut av solen på terrassen och under paviljongen - här kan du slappa efter en god måltid med grönsaker från trädgården (eller från grannen) ledsagat av goda lokala viner. Vi är ju i Toscana!

Vad finns det att se förutom Volterra?

Du har inte långt till utflykter i närheten, förutom Volterra där du kan besöka den romerska teatern, det etruskiska museum och verkstad där skickliga hantverkare skapar modeller av den lokala alabaster-sten. Du har mindre än en halv timmes bilresa till "tornens stad" San Gimignano samt de medeltida och på landskapet fint placerade städerna Colle Val d'Elsa och Monteriggioni. Vill du köra lite längre så kommer du till Siena i söder samt Florens och Pisa mot norr. Skulle du vilja lämna landskapet med vinmarker och böljande kullar kan du köra de ca. 40 km ut till kusten i väster och bada vid badorterna Cecina Mare, Vada, San Vincenzo, Marina di Castagneto Carducci mfl.

Ett lantställe med fem lägenheter

På Borgo dell'Era kan du välja mellan 5 lägenheter. Det finns fyra tvårumslägenheter som ligger i samma hus; två av dem på bottenvåningen och två på andra våningen. I ett annex alldeles intill finns det ytterligare en lägenhet. Alla lägenheter, inklusive dem på andra våningen har privat uteplats med bord och stolar samt grill.

Läs om lägenheterna på Borgo dell'Era

 
 
search map