Omdömen från Albergo Villa Nencini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Villa Nencini

Läs personliga omdömen av Albergo Villa Nencini som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Villa Nencini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Albergo Villa Nencini

Volterra som semester-destination

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Trippelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Perfekt läge

Tillbringade 2 nätter i oktober på detta hotell. Rummen enkla men rent & fräscht. Reagerade dock på att det var askkoppar på sängborden? Hade rummet luktat rök hade vi bytt. Lågsäsong så det var mycket lugnt och behagligt. Hade fin utsikt från vår balkong över dalen. Lätt att parkera bilen utanför och promenadavstånd till stadskärnan, perfekt.

Volterra som semester-destination

Volterra levde helt upp till mina förväntningar. Så vacker stad. Välbevarade och restaurerade byggnader, man känner verkligen historiens vingslag. Mysiga små gränder som är värda att upptäcka. Volterras stadskärna är inte så stor och du promenerar lätt igenom den över en dag. Finns dock mycket att besöka innanför murarna beroende på intresse. Allt från historiska platser, museum med olika inriktningar, alabaster butiker i mångfald, mysiga fik & restauranger. Underbar utsikt från flera platser utöver kullarna som omger staden. Vägen upp till Volterra var en av de vackraste naturupplevelserna.Kan varmt rekommendera denna stad.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint

Blir minus för att rökning verkar tillåten på rummen.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Skön tur till Toscana

Vår första tur till Toscana, men absolut inte den sista. Skön natur så långt ögat når och härligt väder. Var primärt i Toscana för att komma till konsert med Andrea Boccelli i Teatro del Silenzio, mycket stor upplevelse.

Volterra som semester-destination

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior

Det var inte så stort urval av bröd, annars ok.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Var endast i frukostrestaurangen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Volterra-värt ett besök

Mycket trevligt hotell med ett fantastiskt läge och mycket tillmötesgående personal.

Rekommenderas. Vi hade en överlägsen rum med utsikt över poolen .... Rekommenderas, men är inte lämplig för rullstolar.

Volterra som semester-destination

Stannade i samband med konserten med "Andrea Bocelli i sircus" i Teatro de Silencio. Volterra var en perfekt bas och hur det inrättades bussar till händelsen.

Inte inte utforska mycket utanför innerstaden , men området är värt att spendera några dagar på. Fantastiska landskap !!

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vacker stad, men inte lika vacker bostad.

Villa Nencini är gästfri, men vi bodde 4 människor i ett rum utan fönster - och utan internet. Poolen var OK, framförallt för att det inte var så många gäster i starten av kuli. Det bästa med detta uppehåll var utan tvivel staden Volterra - en fantastisk plats. Men jag skulle nog välja ett annat ställe att bo på - trots gästfriheten.

Rekommendationer till andra gäster

Räkna inte med internet. Du ska vara beredd på att stiga upp för en mycket brant backe för att komma till staden.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell

Vi hade 2 nätter på detta hotell i härliga Volterra. Det var ett riktigt fint rum, med en bra balkong och en fantastisk utsikt.

Personalen, italiensk-talande, var väldigt flinka och hjälpsamma, och det hölls rent och fint. Poolen rengjordes varje dag. Frukost bra.

Hotellet ligger riktigt bra, med en kort promenad upp till centrala Volterra.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Åt i stan, men frukosten var god!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

trevligt ställe

Kan rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt

Vi bodde bara här en natt eftersom vi var på väg till ett annat ställe.
Glatt återseende med Volterra, som vi besökte 5 år sedan - tack och lov kände vi till staden, för på hotellet fanns absolut inga lediga p-platser !! Vi var därför tvungna att köra ner till Coop och parkera för att sedan gå de ca 600 meterna tillbaka och uppåt med bagaget. Kanske hängde detta ihop med ett stort event i staden den här lördagen, det var nämligen medeltidsparad och tävling i armborstskytte. Vi kände inte till detta, men vilken positiv överraskning.
Trevligt hotell med härlig pool och nära centrum. God frukostbuffé och trevlig personal – vi anlände för tidigt, men fick nyckeln meddetsamma ändå.
Fantastisk utsikt från vårt rum
– och igen, tack till Lino från In-Italia för tips och tricks...

Rekommendationer till andra gäster

Var beredd på att inte hitta p-plats vid hotellet, då vi fått intryck av att dessa utnyttjas av lokalbefolkningen. Annars ett trevligt hotell inom gångavstånd från centrum. Men tänk på att terrängen är kuperad.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt rofylld vistelse

Vi har haft en skön vistelse på Albergo Villa Nencini.
Härligt rofyllt hotell, med ett underbart läge.
Här finns ingen brådska och man kan njuta av sin vistelse i ett stilla och lugnt tempo.
Gångavstånd till den gamla delen av staden, men man ska vara medveten om att det krävs bra ben för att gå UPP i staden.
Var beredd på att de anställda på hotellet knappt talar någon engelska.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanonhotell och service

Det har varit en fantastisk vecka på ett bra hotell, god förplägnad, service, leende och tillmötesgående personal, trevligt och rent rum.
Städning och byte av handdukar varje dag och byte av sängkläder mitt i vistelsen är kanon.

Rekommendationer till andra gäster

Om man har problem med benen och går dåligt, då är nog inte Volterra vad man ska välja. För terrängen är mycket kuperad – men otroligt vacker.

Albergo Villa Nencini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Villa Nencini
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Park Hotel Le Fonti

Volterra, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

search map