Agriturismo i Volterra i Toscana

Agriturismo Casallario

 
Agriturismo Casallario är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Casallario är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Volterra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna bondgård ligger 2½ km från Volterra, eller rättare sagt "under Volterra", för nivåhöjderna skiljer sig väldigt här i området.

Utsikten är fantastisk: på den ena sidan ser man dalen och de kuperade bergen och på den andra sidan höjer sig Volterras majestätiska fästning som sträcker sig upp över bergstopparna. Även i Toscana är det ytterst sällan man finner en så vacker utsikt. Gården kan bäst beskrivas som rustik och mycket avslappnande och allt är präglat av att familjen arbetar och bor här. Olivlundar och vinmarker omger gården, som framställer olja och vin, liksom grappa efter ekologiska principer.

Läs mer om Agriturismo Casallario

I trädgården framför huset finns det bord, bänkar och stolar som står till gästernas förfogande och där man kan njuta medans man äter, dricker eller bara slappnar av. Här finns även en pool (12 x 6 meter) ocg grill. Lägenheterna är smakfullt inredda och mycket flotta. Det finns bjälkar i taket och golven är traditionella terrakotta. Kokvråerna är uppmurade och beklädda med klinkers eller terrakotta, och det finns fyra eller fem gasplattor i varje samt mikrovågsugn. Möblemanget är mycket personligt genomtänkt med många antika möbler som verkligen passar in i sammanhanget.

Dölj texten
 
 
search map