Agriturismo i Ville di Corsano i Toscana

Castello di Formignano

 
Castello di Formignano är inte tillgänglig i dagsläget
Castello di Formignano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ville di Corsano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stämningsfulla gamla gård, Castello di Formignano, ligger med en praktfull utsikt över kullarna och dalarna i en av de mest pittoreska delarna av Toscana, 18 km söder om Siena. Den äldsta delen av komplexet går tillbaka till medeltiden och det massiva tornet är verkligen romantiskt. Få kilometer från gården ligger ägarfamiljens gård som producerar gott vin, goda korvar, skinkor och ostar, var ägarna säljer deras produkter direkt från stalldörren.

Det finns bara några få lägenheter på Castello di Formignano och de är fördelade mellan ägarvillan, Formignano di Mezzo och själva Castello di Formignano. Här långt ute på landet störs man varken av trafik eller högljudda turister. Här kan man verkligen njuta av livet på landet på äkta toscansk manér!

Läs mer om Castello di Formignano

Här är det dock inte mer rustikt än att alla välmöblerade lägenheter har TV, uppvärmning, telefon och kök. Det finns en gemensam tvättmaskin som gästerna kan använda sig av. Det finns även en swimmingpool på 5 x 12 meter vid gården, varifrån man har en fantastisk utsikt över det böljande landskapet. På ägarfamiljens gård kan de som önskar gå på ridskola eller hyra mountainbikes och runtom gården ligger det flera små sjöar var man kan fiska.

Lägenheterna på Castello di Formignano

Trerumslägenhet Giraffa med 4 sovplatser (andra våningen)

Lägenheten Giraffa ligger precis vid poolområdet. Den är ca. 110 m² och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom TV.

Femrumslägenher Bruco med 5 sovplatser (första/andra våningen)

Lägenheten Bruco är ca. 160 m² stor och fördelad på två våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum en-suite med matsal med liten kokvrå och gästtoalett. Andra våningen rymmer två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Lägenheten är utrustad med TV och spis med ugn. UPPMÄRKSAMMA: Det är ca. 500 m promenad till poolområdet.

Sexrumslägenhet Nicchio med 6 sovplatser (första/andra våningen)

Rymlig lägenhet på ca. 160 m² fördelad på två våningar. Första våningen rymmer stort uppehållsrum med öppen spis och matrum med öppet kök. På andra våningen finns ljust och panoramiskt uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Mot beställning är det möjligt att sätta in en extrasäng. Lägenheten är utrustad med TV och spis med ugn. UPPMÄRKSAMMA: Det är ca. 500 m promenad till poolområdet.

Fyrrumslägenher Selva med 5 sovplatser (andra och tredje våningen)

Traditionellt inredd lägenhet på ca. 85 m² som ligger i ett av de gamla husen vid ägarvillan och häststallen. Den är fördelad på två våningar med ingång, uppehållsrum med kokvrå och gästtoalett på andra våningen; på tredje våningen finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten är vidare utrustad med diskmaskin, TV, spis med ugn och kylskåp med frysbox. UPPMÄRKSAMMA: denna lägenhet ligger ca. 3,5 km från swimmingpoolen, som kan nås genom en grusväg.

Dölj texten
 
 
search map