Semesterbostäder & hotell i Ville di Corsano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden har endast cirka 500 invånare, men har en liten supermarknad och en restaurang. Vi befinner oss öster om vägen, som leder till städer som Montalcino, Pienza och Montepulciano, och här hittar vi ett av de vackraste landskapen i Toscana. Vi rekommenderar starkt att ta turen ner från Costafabbri vid Siena mot Ville di Corsano och Murlo. Det är en helt fantastisk upplevelse!

Karta över Ville di Corsano

Klicka på kartan nedan för att zooma in och ut och få en överblick över området samt de semesterbostäder och hotell vi tillhandahåller i denna del av Toscana. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Boka hotell eller semesterbostad i Ville di Corsano

I In-Italias urval, som omfattar hundratals hotell, semesterlägenheter och villor i Italien, finns både semesterbostäder i Toscanas mest kända städer och i en lång rad av de okända pärlor som regionen är så rik på. En av dessa är Ville di Corsano, där vi har handplockat de inkvarteringsmöjligheter som ger bäst möjlighet för att uppleva det äkta Italien, och som skapar en bra bas för en upplevelserik semester med många utflykter.

Du hittar dem genom att nyttja sökmotorn överst här på sidan, där du kan ange önskemål om läge, faciliteter, bostadsform m.m. genom att nyttja filterna i sökinställningarna.

>>> Sök priser på hotell i Toscana

Läs mer om Ville di Corsano

Dölj texten
 
 
search map