Hyr en Villa i Toscana

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

När man hyr en villa i Toscana vill man ofta ha det så bra som möjligt, för att koppla av i omgivningar som lovar 100% privatliv samtidigt som man njuter av Toscanas rika utbud av upplevelser. I egen villa har man också fördelen att ifall man reser det rätta antalet personer som svarar till villans kapacitet, så blir det samlade priset per person inte speciellt mycket högre än de mer traditionella semestercenter eller lägenhetskomplex - faktum är att det ofta blir billigare i egen villa.

Hos In-Italia har vi förmedlat hus och villor i Toscana sedan 1999 och alla semesterhus är noga utvalda och handplockade. Det betyder att de passar och tilltalar våra skandinaviska gäster. Flera av villorna rekommenderas åt barnfamiljer då de är med egen pool och barnvänliga omgivningar, medan andra är mer inriktade till en vuxen publik som prioriterar en spännande rustik inredning, hög kvalitet och en häftig placering med magnifik utsikt.

Vi hjälper alltid gärna till och tar fram ett erbjudande som stämmer in på era önskemål, krav och budget till en villasemester i Toscana. Ring eller skriv till en av våra resekonsulenter och få råd och vägledning, så att du kan ta det bästa beslutet och få planerat en härlig semester. Men naturligtvis har du också möjlighet att söka och boka själv online på vår hemsida.

Är du till exempel på jakt efter en villa i Toscana med pool så använd först sökfunktionen ovan, och filtrera sedan i vänster sida för att välja att visa villor med egen pool och andra faciliteter som är viktiga för er. Ibland har du möjlighet att boka en del (lägenhet) av huset, som sedan delas med andra, beroende på hur många du reser tillsammans med.

Villasemester är ett mycket populärt sätt att resa för stora familjer eller grupp vänner, kanske för att fira jämna födelsedagar, guldbröllop och mycket mer. Här kan du ofta få bra hjälp av värden att planera en festmiddag eller andra aktiviteter på plats, för att skapa de perfekta ramarna för denna livsberikande semester.

Titta t.ex. på:

Eller varför inte:

Du kan även titta på:

 
 

Populärt i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map