Villa i Villa Collamandina i Toscana

Villa il Collaccio

 
Villa il Collaccio är inte tillgänglig i dagsläget
Villa il Collaccio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Villa Collamandina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta enkla men välhållna hus utmärker sig inte med lyxiga möbler eller komfort men med sin stora fina pool, sitt rofyllda läge och den vackra utsikten. Man bor här ganska nära landsbyn Villa Collemandia (ca 1 km.) var man finner såväl mataffär som restaurang.

Huset ligger en bit ifrån den lilla landsvägen så det är inget som stör och barn kan springa fritt omkring. Till huset hör ett ganska stort markområde med pittoreska vinmarker och en stor (12 x 6 meter) stor pool. Huset i sig är ett ganska typsikt hus från 50- talet det vill säga att det har förnuftiga stengolv och en alltigenom praktisk inredning.

Läs mer om Villa il Collaccio

Villa med 6 sovplatser
- Huset är födelat på två våningar med det är endast den översta våningen som används som bostad (nedre delen används som magasin av ägarna) och på grund av nivårskillnader är det ingång på första våningen. Huset består av uppehållsrum, separat kök med fyra gasplattor, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med våningssäng och inte mindre än tre badrum med toalett och dusch. Utanför ingången finns en terrass och vid sidan av denna en pergola med bord och bänkar.

Dölj texten
 
 
search map