Villa i Vicchio i Toscana

Villa di Caccia

 
Villa di Caccia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa di Caccia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vicchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är ett hus med mycket värme där du kan njuta av rymliga vackra salar med takmålningar, mysiga rum med öppena spisar, äkta mattor på golven, vapen och gobelänger på väggarna. Hela huset är som ett enda stort museum och det känns nästan som att komma bakåt i tiden. Här finns dessutom en fin "italiensk" trädgård och en utomhuspool där du kan svalka av dig sköna, varma sommardagar.

Känn dig kunglig i detta herrehus

Stilen och utformningen av detta hus känns genuint och rustikt, men samtidigt både pampigt och lyxigt. Alla kanske inte uppskattar denna speciella inredning och du bör vara meveten om att det hänger många djurtroféer på väggarna lite varstans i huset som det gör i de flesta jakthus. Det ger dig i sin tur en känsla av hemtrevnad och påminner dig om det faktum att du befinner dig i Toscana, omgiven av vacker natur, skog och fält.

I en separat byggnad har du en biljardsal samt en salong med öppen spis och många stora jakttroféer. Detta är den perfekta platsen för dig som vill ta ett parti biljard i goda vänners sällskap, njuta av en god avec fram på småtimmarna och koppla av framför brasan.
Huset är för övrigt utrustat med Wi-Fi (på bottenplan och i trädgården), tvättmöjligheter, två diskmaskiner, ugn, vedugn, frys och Sat-Tv. I trädgården hittar du välklippta buskar i mönster och det är här du har utomhuspoolen och grillmöjligheter.

Alternera sköna soldagar med kultur och nöje

Runt om dig reser sig de gröna bergen och fälten ligger som ett lapptäcke i olika färgskalor. Till underbara Florens och outletbutikerna söder om som t ex Prada är det endast 37 km. Längtar du däremot efter havet och att det står fisk- och skaldjur med på menyn kan du antingen köra öster- eller västerut. Till Tirrenia, söder om Pisa, är det 140 km och till Cesantico vid Adriaterhavet ca 113 km. Är du däremot en vinfantast och önskar besöka det världskända Chiantidistriktet tar det ca 1,30 timmar att köra dit (ca 63 km). För enklare inköp kan du bege dig till närliggande Vicchio, som ligger fem kilomter bort eller Borgo San Lorenzo som du har ca 15 km bort.

Läs mer om Villa di Caccia

Du kan välja mellan flera trevliga sovrum

Det finns 11 sovrum och 12 badrum i huset så du kan i lugn och ro välja ut det som passar dig bäst. Rummen ligger på 1a och 2a plan. Möbleringen varierar från rum till rum men de är alla inredda för att skapa varm atmosfär. I huset finns Sat-Tv, telefon, Wi-Fi på bottenplan, ugn, diskmaskiner, frys, vedugn, tvättmaskin samt grillmöjlighet i trädgården. Vi vill uppmärksamma dig om att fastighetsskötaren bor i ett av husen på tomten.

Villan på Villa di Caccia

Hus med 22 bäddar

Husen är på 941 m². På bottenplan finns en stor salong, ett vardagsrum med öppen spis, två mindre salonger, matsal, kök och två badrum. En vacker trappa leder dig upp till första plan (piano nobile) där du har en salong med öppen spis, sovrum med eget badrum med dusch, sovrum med eget badrum med badkar och hydromassagedusch, tre sovrum båda med eget badrum med dusch, sovrum med trappa upp till sovloft där det finns två enkelsängar och badrum med dusch. På andra våningen (snedtak) salong, mindre salong, fyra sovrum med egna badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map