Viareggio, Toscana Karneval

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Karnevalen i Viareggio anses av många vara den största, viktigaste och även den mest uppskattade på internationell nivå.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Karnevalen startade i Viareggio år 1873 med några borgare som bestämde sig för att med masker på sig protestera mot de höga skatter som de tvingades betala, detta blev sedan till tradition och man driver än idag med personer och med det som allmänheten är missnöjd med.

En kortege av vagnar med stora men även mindre karikatyrer i paier-marché av personer både inom politik, kultur och nöjesbranschen går längst med strandpromenaden i Viareggio som är 2 km. lång. Karnevalen är inte bara den stora kortegen utan även de fester som pågår fram till den stora dagen, under 1920- talet t.ex. så höll man fester med färg tema och var männen och kvinnorna klädde sig i smoking i årets färg. I dag hålls festerna på strandpromenaden var man håller kurser i att göra masker och det spelas musik och underhållning på stadens gator och torg. Karnevalen hålls varje år i februari.

 

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map