Omdömen från Hotel Plaza & de Russie

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Plaza & de Russie

Läs personliga omdömen av Hotel Plaza & de Russie som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Plaza & de Russie. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra utgångspunkt både till strand och en upplevelserik semester

Härligt område, bra möjligheter för att uppleva Italien för både en badsemester och med upplevelser.

Viareggio som semester-destination

Testa ställets Michelinrestaurang. Om ni inte vill ligga på stranden hela dagen, ta turen upp till området La Spezia. Kör den sista biten till staden Portovenere. Kom ihåg badkläderna när ni besöker Portovenere, där finns många små trevliga stränder och de är inte överfyllda. Möjligheter föra tt bada mellan klipporna är något man inte ska gå miste om. Spendera en hel dag här. Hoppa på en av alla båtturer och segla mellan de fem städerna (le cinque terre).

Hotel Plaza e de Russie
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Plaza & de Russie
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok hotell i bra lage

Viareggio var ett utmarkt resmal for andamalet, bad och sol. Rummen pa Hotel Plaza de Russie var ganska sma och bemotandet inte helt perfekt. Hotellet ligger valdigt bra.
Fantastikt hastridning i narliggande by (minns ej namnet) men en bedrovlig spa-upplevelse i den samma,

Hotel Plaza e de Russie
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Plaza & de Russie
Dubbelrum Comfort
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Åsa med sällskap från Lerum i Sverige bodde på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio från den 22. till den 26. juni 2010.

Hej, Vi bodde på Hotell Plaza e de Russie i Viareggio. Vi är väldigt nöjda med hotellet, underbar terrass högst upp med utsikt över havet. Frukosten var bra. Det bästa var att hotellet har tillgång till den finaste strandanläggningen med pool och spa. Inte mycket hålligång i staden ifall man är sugen på det, men många mysiga barer, butiker och restauranger. ”Promenaden” var väldigt mysig och allt var öppet till sent med mycket folk i rörelse. Positivt att det inte var mycket turister utan enbart italienare. Vi flög till Pisa och tog sedan tåget till Viareggio, det tog 15 minuter och kostade 48 kr för två personer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lina med familj från Gävle i Sverige bodde på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio från den 30. juli till den 6. augusti 2009.

Skriver ifrån Norge varpå bokstæverna ser lite annorlunda ut. Vi hade en TOPPENRESA och området Viareggio med omnejd var fantastiskt vackert. Boendet var helt ok. Hotellet erbjød utomordentlig service i reception och i restaurang men rummen kanske var lite nergångna med tanke på att det var ett fyrstjærnigt hotell och relativt dyrt. Vi bad dem vid ett tillfælle att titta på vår AC som inte fungerade som den skulle då det ibland var otroligt varmt hela nætterna før att sedan bli superkallt? I øvrigt så var det rent och fræscht!

Jag tycker att ni har givit mycket bra information om både det jag tidigare var i kontakt med er om samt att vi stændigt blev uppdaterade om vad som hænder. Bra att sænda ut ett informationsbrev till de som inte har rest med er tidigare, tydliga kontaktuppgifter och bekræftelse på bokningar och betalningar. Jag/vi har absolut inte något att invænda mot er researgentur och kommer/har redan tipsa våra vænner och bekanta om detta.

Tack før en hærlig upplevelse som vi aldrig kommer att glømma! Befolkningen var otroligt trevliga och vid flera tillfællen så stannade mænniskor till nær vi såg lite lætt førvirrade ut och undrade om vi behøvde hjælp. Vi var runt till både Lucca, Piza och de fem bergsbyarna. Mellan dessa platser så åkte vi tåg vilket var otroligt smidigt och det fanns mycket bra avgångar samt att det var otroligt prisvært. Dessa utflyktsmål vill jag varmt rekommendera andra att gøra. Vi ær som sagt jættenøjda med denna resa och kommer att återkomma till området fler gånger.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Toscana

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

search map