Omdömen från Hotel Marchionni

 
Hotel Marchionni är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Marchionni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Marchionni

Läs personliga omdömen av Hotel Marchionni som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Marchionni. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Teresia med familj från Karlstad i Sverige bodde på Hotel Marchionni i Viareggio från den 9. till den 12. juni 2009. Sedan forsatte de till Siena där de bodde på Villa il Pozzo.

9-16 juni reste vi till Toscana. De tre första nätterna bodde vi på Hotell Marchionni i Viareggio. Ett enkelt, bra hotell nära stranden. Frukosten på hotellet är över förväntan! Man får vara beredd på att det kostar att semestra på en sådan här badort. För ca 20 euro per dag kan man hyra solstolar och ett parasoll för en tvåbarnsfamilj på stranden. Ett tips är att äta lunch på strandklubben där man hyr sin stol. Vi åt och solade på beach Guido och det var både bättre och billigare än att upp 100 meter längs strandpromenaden och luncha. Det gjorde vi första dagen och det var dubbelt så dyrt att äta lunch där än på Guido. Pinjeparken i Viareggio är ett bra tips kvällstid om man har barn. Där finns både ponnyridning, lekpark och tivoli.
Dag tre styrde vi kosan med vår hyrbil mot Sienas utkanter. På vägen dit stannade vi till i Monterrrigionni. (Stavfel?) Det är en charmig liten stad uppe på kullarna. Dante ska ha inspirerats av staden när han skrev sitt storverk. Mycket sevärd stad! Dn innehållerbara ett torg med en mur omkring. Finns förresten ett fyrstjärnigt hotell där också. Såg trevligt ut! Så småningom kom vi fram till Villa il pozzo i San Martino utanför Siena. Vår GPS hittade inte ända fram, trots att den hävdade det! Vi fick snirkla runt lite i omgivningarna innan vi hittade fram. Å, vilket ställe! Trevlig, äldre värdinna med hushållerska bemötte oss väl! Hushållerskan hade sina barnbarn där över sommaren och det var till stor lycka för våra barn som fick nya lekkompisar! De kunde inte prata med varandra- men hade jättemysigt tillsammans under våra fyra dygn på gården. En fördel att resa tidigt på säsongen var att vi hade stället för oss själva - förutom ett österrikiskt par som vi knappt märkte av! Lägenheten var väldigt fräsch och härligt med pool! Siena var en fin stad som vi borde ha utforskat mer av. San Gimignano var också väldigt sevärt med sina ståtliga torn. Vinprovning på gård utanför San Gimignano hann vi också med. Intressant! Sista dagen fick vi uppleva lutande tornet i Pisa, som är en upplevelse och sevärdhet i sitt eget slag. Lite läskigt att gå upp fr alla trappsteg när det lutar hela tiden. Väl uppe fick vi svindel och ville ner igen, men fick vänta ett tag tills alla kommit upp.Enkelfiligt- inga möten i trappan! Lite omysigt med alla marknadsstånd som är där vid tornet, det förtar lite av charmen och man känner sej lite otrygg med alla som försöker sälja saker till en från det att man stiger ur bilen tills man är tillbaka i den igen. Men lutande tornet är absolut sevärt!
Vi hade en fantastisk vistelse i Toscana och kommer säkert att åka dit igen! Solen sken hela veckan! Tack till in-italia med alla sina bra boendetips och info om det mesta!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map