Omdömen från Hotel Garden

 
Hotel Garden är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Garden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Garden

Läs personliga omdömen av Hotel Garden som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Garden. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Sören och fru från Ornò i Sverige bodde på Hotel Garden i Viareggio från den 14. till den 18. oktober 2008.

Hejsan, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter.
Resandet gick bra, vi tågluffade för första gången och det var verkligen en upplevelse. Era tjänster nyttjade vi när vi redan var "på väg" från ett internetcafé och det är nog enklaste sättet att förboka hotell, jag menar att ringa till hotellet kan kanske vara bökigt; italienarna är inget vidare på engelska, det är iallafall vår erfarenhet. Boendet i Viareggio var helt okej, det är klart frukostbuffén var väl inte den bästa, men förmodligen bra för att vara i Italien.
I samband med bokningen av hotellet så ringde ni oss och hjälpte oss att förbetala via kontokort. jag lämnade uppgifter om mitt kort via tel. och efteråt fick jag kalla fötter att jag lämnat iväg dom så lättvindigt. Nu var ju allt i sin ordning, men det var nervöst tills ni bekräftade via sms. Jag tror att en bra sak vore om ni i en sådan situation erbjöd er kund att ringa upp er för att lämna så känsliga uppgifter, bara det ger en större trygghet.
Vi är mycket nöjda med era tjänster och tackar för hjälpen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Katarina med sällskap från Solna i Sverige bodde på Hotel Garden i Viareggio från den 26. juli till den 2. augusti 2008.

Tack resan var bra.Staden och området var trevligt men "turistigt".Boendet helt ok.Dock fungerade inte parkeringsbokningen helt tillfredsställande.Vi hade hyrbil och hade bokat garage för hela veckan, men när vi en dag åkte iväg några timmar fanns sedan ingen parkering till oss när vi kom tillbaka.Vi fick då lösa parkeringsplats själva..Mkt dålig frukost på hotellet. Övrigt: Som jag nämnde ovan är Viareggio mkt turistigt och vill man uppleva mer genuint Italiensk ska man nog inte åka hit. Stranden är lång och fin men dyrt att bada pga att hela strandremsan är privat

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Susanne med sällskap från Tibro i Sverige bodde på Hotel Garden i Viareggio från den 22. till den 24. maj 2008.

Vi hade problem med att hitta logi under den period vi ville åka men fick stor hjälp av Lisen på kontoret som t o m jobbade över för att vi skulle få ordning på vår bokning, trots att vi aldrig tidigare bokat något via In-Italia. En eloge till henne! Vi kunde självfallet fått bättre (och därmed dyrare) hotell men då behövde vi kanske vara ute i lite godare tid (än typ två dagar innan). Viareggio var en trevlig stad med fin strand och imponerande köpgata med alla märkesbutiker du kan tänka dig. Där handlade vi inte:-) men det var kul att se, det fanns ju tack och lov en marknad dit vi gick som passade våra plånböcer lite bättre med förstakopior på de flesta märkesvaror du kunde tänka dig. God mat och trevlig personal på de flesta ställen vi hamnade, så hit kan man åka igen.


Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map