Omdömen från Hotel Astor

 
Hotel Astor är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astor är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Astor

Läs personliga omdömen av Hotel Astor som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Astor. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Daniel och Eva med familj från Västerås i Sverige bodde på Hotel Astor i Viareggio från den 19. till den 22. juni 2010.

Hej Vi har haft det jättebra på vår resa. Det är andra gången vi bokat vår semester till italein via er in-italia. Det fungerade lika bra nu som tidigare. Vi flög till Pisa och hämtade vår hyrbil som också bokades via er och åkte till min pappa först som bor i La Spezia. Sen åkte vi till hotel Astor i Viareggio som bokades via er och hade en skön avkopplande badsemester. Allt levde upp till våra förväntningar och vi kommer att återkomma till nästa italien resa. Tack för bra service och bra internetsajt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Maud med sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Hotel Astor i Viareggio från den 25. till den 28. april 2009.

Hej.
Hade en härlig resa i Italien.Trots att vädret kanske int var det bästa. Vi hade hyrbil som vi hämtade vid flyget i Bergano. Från Bergamo tog vi oss till Varenna. Hotellet Eremo Gaudio låg fint på höjden. Strålande utsikt!

Vid incheckning togs vi emot av en trevlig ung tjej som visade oss till våra rum. Via en hiss som var relativt liten men vi fick plats alla 5. Rummen var ren och fina. Under vår vistelse var det även en äldre man som arbetade där. Kanske var det "direkören" va vet jag. men han hade inte gått någon scharmkurs. Efter vår tur ner på stan kom vi upp på eftermiddagen och beställde vin och vatten som vi skulle njuta av på deras stora terass. Han kom med brickan, ställde den på vår bord och gick! Tack sa vi och serverade oss själva. Därpå skulle vi återigen ta hissen till våra rum. Då påtalade denna äldre man att hissen bara var för 2!

I Varenna var det inte riktigt "öppet" än. Men vi hittade en bra restaurang nere vid sjön. Frukosten på vårt hotell var ganska enkel. Den äldre mannnen var även där och tog emot och sa att det var självservice. Tack sa vi. Med kaffeautomaten fick vi hjälp av den vänliga tjejen från dagen innan. Det var bara att välja. Så kom då utcheckningen. Jag skulle betala för vår vin och vatten. Då frågade mannen tjejen vad vi druckit för kaffe till frukosten! Får väl verkligen hoppas att det ingår i frukosten. Jag betalade med mitt visa,som jag
dessvärre inte hade någon kod på, men jag bytte till ett annat. Det var då väldig besvärligt att byta kort. Suck! Vi hade inte varit uppe på deras utsiktsplats så det tänke vi göra innan avresa. Han var då tvungen att skicka den unga tjejen att öppna till oss. Så besvärliga vi var. Kanske därför han varken sa tack eller välkommen åter! Så dit åker vi inte en gång till.

Så kom vi till Viareggio, vilken kontrast från det lugna landet i Piemonte till stranden i Viareggio. Hade lite problem att hitta till hotellet, då det var avstängt för det firades något och vägarn var enkelriktade. På hotell Astor blev vi vänligt bemötta. Vi hade bokat rum utan utsikt. Men blev glatt förvånade då vi fick rum med balkong och utsikt mot stranden!Det skulle firas. Vi tog en halv flaska champange ur minibaren att dela på, satt på balkongen och så folk vandra längs strandpromenaden. Solen sken. Sen hittade vi prislistan till minibaren. 45eur för skumpan! Från Viareggio gjorde vi utflykter till Puccinis bostad, Pisa och Lucca i hällregn. Le Cinque Terre avsatte vi en dag för. Men där blev vi lite besvikna. Parkerade bilen och tog tåget, ett slitet och skitigt tåg. Även där regnade det!

Så körde vi vidare till Verona. Hade flera trevliga stopp på vägen, för att luncha, köpa ost och dricka kaffe. Om det var lite problem att hitta till hotellet i Viareggio så var det dubbelt så krånligt att hitta till hotellet i Verona. Fick till slut ta hjälp av polisen för att komma rätt. Hotellet Albergo al Castello var inte så stort, men våra rum var helt ok som
dubbelrum. Det enda som störde var trafiken precis utanför fönstret, i stort sett hela natten. Så lite mör var man till frukosten, som var väldigt enkel. Garaget kostade för övrigt 15 eur vet inte om det var dyrt för en natt. Så bar det av tillbaka till Bergamo för flyget hem.

Så detta blir en resa att minnas, med mycket god mat och goda viner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Familjen Frödén från Linköping i Sverige bodde på Hotel Astor i Viareggio från den 1. till den 3. november 2006.

Er service var outstanding! Trots kort framförhållning fixade ni hotell som var bra.

Hotel Astor - SUPERBRA! Perfekt service, havsutsikt, bra frukostbuffé, deskservice i toppklass. Viareggios fantastiska strandpromenad kom till sin rätt i det fantastiska väder som följde oss genom hela höstlovet - 20-24 plusgrader, sol varje dag, hela dagarna och ett fantastiskt månsken.

Italien när Italien är som bäst!

Utflykter i hyrd bil till Florens - ja vad ska man säga - åk dit! Igen! Igen! Chiantitur på egen hand. Fullt i klass med de bästa turerna. Vinmarknad och provsmakningar. Köp av olja, ostar och vin så att väskorna bågnade vid hemresan...

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map