Hotell i Viareggio i Toscana

Hotel Astor

 
Hotel Astor är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astor är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Astor ligger längs den härliga strandpromenaden i Viareggio, alldeles i närheten av resturanger och shopping på strandpromenaden.

På hotellet finns reception (öppen dygnet runt), stor lobby, terrass med bar och utsikt över strandpromenaden, solterrass, inomhuspool med skönhetscenter, fitnessrum, garage och konferansrum.

Läs mer om Hotel Astor

Hotellets restaurang - La Conchiglia - är berömd för sina goda fiskrätter. Om sommaren är det möjligt att äta på utomhusterrassen varifrån man har en härlig vy över stranden och havet.

Hotellets totalt 68 rum har alla aircondition, minibar, satelit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Superior-rummen har ingen balkong och de har bara plats för två personer (och eventuellt ett barn på upp till två år). De Luxe-rummen har plats för tre personer, och de har alla balkong. OBS: till samtliga rumstyper kan man mot beställning få rum med delvis havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map