Omdömen från Grand Hotel Royal

 
Grand Hotel Royal är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Royal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Royal

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Royal som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Royal. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Birgitta och Anders från Örebro i Sverige bodde under sin rundresa i Toscana bl.a. på Grand Hotel Royal i Viareggio från den 7. till den 11. maj 2007.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Italien. Hotellen levde väl upp till våra förväntningar, särskilt Tenuta di Pieve a Celle. Mycket vänligt värdpar, god mat och finfin service. Ristorante da Pode vid hotel Sovestro var något utöver det vanliga, det spelade ingen roll vad man valde från menyn, allt smakade utmärkt gott. Vi hade inget krångel med någon bokning och blev mycket bra bemötta överallt.

Vi gjorde många utflykter till de små och stora städerna i omgivningarna och har upplevt den toscanska naturen. Visst blir det många stenmurar, men överallt känns det som historisk mark och konsten och arkitekturen är imponerande och vacker.

Vi körde bil mellan orterna och det fungerade bra och gjorde att man fick se lite mer av vardagslivet i Toscana. Det var enkelt att hitta mindre vägar till utflyktsmålen så man slapp motorvägarna.

Vi kommer säkert igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map