Hotell i Viareggio i Toscana

Grand Hotel Royal

 
Grand Hotel Royal är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Royal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta stora prakthotell i Art Nouveau stil har sedan det öppnade varit Viareggios stolthet. Under början av 1900-talet var hotellet en samlingspunkt för rika kunder som kom hit för att deltaga i soiréer, fester och andra arrangemang i de stora och eleganta salongerna.

Samma härliga atmosfär som fanns under gamla tider finns än idag och de som bor här blir mycket väl omhändertagna. När man kommer in genom hotellets dörrar kommer man in i en stor rymlig reception, med högt i tak och valv, med en härlig gammeldags atmosfär. Alla 112 rum är utrustade med aircondition, minibar, telefon, förvaringsbox och badrum/toalett.

Läs mer om Grand Hotel Royal

Det finns självklart också en bra restaurang på hotellet där man blir serverad typisk toscansk mat och internationella rätter i en härlig kombination. Man kan äta inomhus eller på den stora och härliga verandan. Hotellet har privat parkering, TV-rum och biljardrum. Runt om hotellet finns en stor härlig trädgård där man kan tillbringa dagens varmaste timmar om man inte vill vistas på den sköna sandstranden som ligger precis nedanför hotellet. Här hittar man också hotellets pool, var man också har en liten bar. En del av rummen vänder ut mot havet. NB. Det tillåts max 3 personer (vuxna eller barn) i vardera rum.

Hotellet har dessutom ett fitness-, kurbad-, och wellnessfaciliteter.

Dölj texten
 
 
search map