Omdömen från Grand Hotel Principe di Piemonte

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Principe di Piemonte

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Principe di Piemonte som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Principe di Piemonte. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toppenhotell!

Mycket bra hotell med vänlig personal. Ett av de bästa hotellen vi bott på. Rent och snyggt.
Champangefrukost varje morgon :)

Viareggio som semester-destination

Många olika restauranger som serverar pasta,pizza och havsdelikatesser. Ta gärna tåg och buss till Porto venere som var en underbar plats att flanera i under en dag. Tågen går ofta men man får vara uppmärksam på skärmarna för det var lite krångligt att hitta rätt spår ibland. Biljetterna som gäller i 4 timmar köpes i biljettautomat med cash eller kort. Vill man ha personlig service så finns det med.

Grand Hotel Principe di Piemonte
Rent och fint, Rent och fint

Perfetto
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Perfetto
Placering, Placering

Perfetto
Frukosten

Perfetto
 
Själva boendet på Grand Hotel Principe di Piemonte
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Hotell i särklass och med det lilla extra

Äldre fint hotell med en elegant prägel. Mycket bra service på hela hotellet och i alla avdelningar. Vi blev väldigt väl omhändertagna. Härligt SPA som var inkluderat och en fin pool på taket med bar och vacker utsikt. Fantastisk frukostbuffé och god middag. Lyxkänsla.
Hotellet ligger helt perfekt i förhåöllande till gåturer längs promenadgatan och stranden. Mycket att se och uppleva i närområdet. Fin utgångspunkt för dagsturer till Cinque Terre och som bör upplevas samt många andra äldre städer som kan besökas i området.

Viareggio som semester-destination

Flera restauranger att välja mellan längs promenadgatan söder om hotellet. Helt i änden är det en kanal där lokala fiskebåtar säljer dagens fångst coh det är 2 mindre båtar som säljer väldigt goda fiskerätter, man väljer bara det man önskar från deras meny, som endast består av bilder.
Vi hade hyrbil redan från flygplatsen när vi ankom och det var till ett rimligt pris, så vi kunde göra flera dagsutflykter runt i området. Pietrasanta, en liten stad 8 km mot berget hade ett mysigt gammalt centrum - på torget var det flera restaruanger med uteservering och det var nära till museer som b. la visade kopior av kända skulptörer och stenskulptörer. Den lilla staden blev grundlagd 1255.
Vi besökte även Ameglia och Castello di Ameglia som ligger 45 km norr ut och lite upp i bergen. Fantastisk med små trånga gator mellan husen, och när man går runt i staden så förundras man över hur denna gamla stad är byggd. Det fanns inte något möjlighet förr att få något att äta eller dricka, ej heller att besöka en toalett, men det fanns ett litet hostel.
Vi besökte även Cinque Terre (5 små städer som längs klipporna ut mot vattnet). Här ska man beräkna bra med tid och ifall man vandra mellan de små städerna längs kuststigarna så behöver man mer än en dag. Vi körde till La Spezia och parkerade i parkeringshuset vid centralstationen, där köpte vi ett dagskort (16 EURO) till lokaltåget som stannar i varje stad i de fem städerna - Cinque Terre. Väldigt lätt och bra, men var beredd på att det är mycket folk i de små städerna och på tåget. Det går även att ta tåget från Viareggio till La Spezia och där byta till lokaltåget.

Grand Hotel Principe di Piemonte
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Grand Hotel Principe di Piemonte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map