Hotell i Viareggio i Toscana

Grand Hotel Principe di Piemonte

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera en oförglömlig strandsemester på det legendariska Grand Hotel Principe di Piemonte, som byggdes på 20-talet och som har lyckats behålla dess originalitet genom åren.

Ge er själva en semester i internationell berömmelse


När ni ankommer till Grand Hotel Principe di Piemonte, som hette Select Palace på 20-talet, kan ni direkt beundra den varsamt restaurerade fasaden. Hotellet har alltid varit en tillhållsplats för aristokrater, intellektuella, konstnärer och berömda filmproducenter, tack vare dess eleganta och fantasifulla atmosfär. Spendera semestern på Grand Hotel Principe di Piemonte, som är ett av de mest exklusiva och mest raffinerade hotellen i världen.

Njut av er middag medan solen går ner


Ät en romantisk middag med direkt havsutsikt på terrassen av Restaurant "Piccolo Principe". Restaurangen eleganta atmosfär, dess storartade kök och dess omfattande vinlista frestar inte bara hotellets gäster, utan också andra besökare i staden.

Reservera er egen plats på stranden

Lapa sol på stranden, eller vid havsvattenpoolen, som också bjuder på undervattensmassage, och slappna av i de härliga solstolarna medan ni njuter av en god drink från hotellbaren.

Skäm bort er själva på hotellets SPA

Reservera några timmar i kalendern, och slappna av i Grand Hotel Principe di Piemontes SPA. Få en härlig omgång massage, besök bastun och gymmet, eller boka en härlig skönhetsbehandling.

Enastående läge

Om ni väljer att bo på detta exklusiva, berömda hotell, så kan ni dra nytta av det supercentrala läget, mitt i Viareggio och med närhet till havet. Ta en shoppingtur och kika in i alla butiker, där ni kan hitta ett stort utbud av alla berömda italienska designermärken. Köp med er några av de lokala specialiteterna hem, och ta en paus på en av alla trevliga restauranger.

Du kan välja rum med utsikt över havet?

Grand Hotel Principe di Piemonte har över 106 individuellt inredda rum i olika kategorier, fördelade på 5 våningar. Alla rum är smakfullt inredda, och har en fantastisk utsikt. Alla har dessutom wifi och satellit-TV. Badrummen har vackra marmorgolv och antingen dusch eller badkar samt toalett.

Planera en romantisk semester på Grand Hotel Principe di Piemonte, där ni helt säkert kommer att uppleva en oförglömlig, exklusiv badsemester.

Läs om rummen på Grand Hotel Principe di Piemonte

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Grand Hotel Principe di Piemonte

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Principe di Piemonte som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Principe di Piemonte. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Grand Hotel Principe di Piemonte

Toppenhotell!

Mycket bra hotell med vänlig personal. Ett av de bästa hotellen vi bott på. Rent och snyggt.
Champangefrukost varje morgon :)

Läs mer

Hotell i särklass och med det lilla extra

Äldre fint hotell med en elegant prägel. Mycket bra service på hela hotellet och i alla avdelningar. Vi blev väldigt väl omhändertagna. Härligt SPA som var inkluderat och en fin pool på taket med bar och vacker utsikt. Fantastisk frukostbuffé och god middag. Lyxkänsla.
Hotellet ligger helt perfekt i förhåöllande till gåturer längs promenadgatan och stranden. Mycket att se och uppleva i närområdet. Fin utgångspunkt för dagsturer till Cinque Terre och som bör upplevas samt många andra äldre städer som kan besökas i området.

Läs mer
 
search map