Omdömen från Esplanade Hotel & Residence

 
Esplanade Hotel & Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Esplanade Hotel & Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Esplanade Hotel & Residence

Läs personliga omdömen av Esplanade Hotel & Residence som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Esplanade Hotel & Residence. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ann-Christin med familj från Ängelholm i Sverige bodde på Esplanade Hotel & Residence i Viareggio från den 1. till den 15. juli 2006.

Vi har haft en fantastisk resa i Italien. Vi vill gärna berömma hotel
Esplanade för trevliga rum, utmärkt städning, fantastiskt trevlig personal i
receptionen som verkligen var serviceinriktade samt mycket god service i
matsalen där det serverades utmärkt frukost och middag. Stranden, med
poolområde m m bjöd på verklig avkoppling.
Där var alltid mycket rent och prydligt och baden härliga.
När man bor i Viareggio har man närhet till oändligt mycket platser att se
och saker att göra. Vi åkte till Carrarra, Pisa, Florens, Lucca samt runt på
vingårdar i chiantidistriktet i Toscana. Vi hyrde cyklar och såg oss omkring
i Viareggio.

Vi kan varmt rekommendera andra att boka via in-italia.se.
Vi tycker att vi fått bra information från er fortlöpande före resan.
Vi kommer gärna tillbaka till er en annan gång!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map