Villa i Viareggio i Toscana

Casa del Sorbo

 
Casa del Sorbo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Sorbo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viareggio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gammal och slitet, ja visst det är Casa del Sorbo och huset präglas av terracottagolv, kalkade väggar och enkelt möblemang, men så var det negativa sagt. Det positiva är att detta självständiga hus ligger långt från de närmsta grannarna och ligger högt vilket betyder att man har utsikt över dalen och den närliggande bym Stiava.

Bredvid huste finns en stor trädgård fullt av gamla olivträd och mellan dessa ligger en 10 x 5 meter stor pool (145-165 cm djup) som står till gästernas exclusiva användnande. Här finns naturligtvis ävne bord, stolar, grill och parasoll så ni kan njuta av mat och dricka utomhus och om ni vill försöka er på det så finns det en gammal brödugn som man kan prova att baka pizza i. I Stiava som ligger 2 km bort finner du inköpsmöjligheter, bar och pizzeria. Så ligger förresten sandstränderna vid Viareggio endast 7 km bort!

Läs mer om Casa del Sorbo

Hus med 6 sovplatser:
- Huster är ca. 150 m² stort och ligger fördelat på tre våningar. På första våningen finns kök med fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frysbox och diskmaskin samt uppehållsrum med öppen spis och satellit-TV. På mellan våningen finns det ett badrum med dusch och toalett och på andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och toalett. På tredje våningen finns ett sovrum med två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map