Semesterbostad i Vescovado di Murlo i Toscana

Casa Roberta

 
Casa Roberta är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Roberta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vescovado di Murlo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det har sin charm att bo i en lägenhet mitt i en italiensk by, speciellt när byn som Vescovado di Murlo, definitivt inte är överfull av turister, men ändå så pass stor att det finns en restaurang, ett par mindre affärer, en bar och inte minst ett trevligt stilla liv på gator och torg.

Och om du går, kör eller tar bussen till själva Murlo som ligger 2 km bort så finns det ännu et matställen. Casa Roberta har från början varit en lada men är idag en trevlig liten lägenhet. Här har man en egen trädgård med ett enkelt trädgårdsbord, stolar, ett par liggstolar och ett parasoll.

Läs mer om Casa Roberta

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
Lägenheten som är ett självständigt litet hus ligger fördelad på två våningar med ingång på en låg första våning (vi kan även kalla den en hög källare). Här finns ett uppehållsrum med öppen spis (och satellit-TV) och ett öppet kök med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysbox. I slutet av en korridor ligger en toalett var det även finns en tvättmaskin. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med duschkabin (väldigt smal) och toalett.

Dölj texten
 
 
search map