Semesterbostad i Vada i Toscana

Villetta Dino

 
Villetta Dino är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Dino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vada här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med en placering ca. 200 meter från semesteranläggningen Stella del Mare, är en lägenhet på Viletta Dino ett utmärkt val för din semester i Pisa. Här kan du njuta av en trevlig lägenhet nära havet med möjlighet att använda gemensamma faciliteter såsom pool, barnpool och och restaurang på det närliggande Stella del Mare.

Koppla av på stranden och i poolen

Med andra ord, är detta ett perfekt tillfälle för att upptäcka några av Toscanas finaste stränder och även utnyttja faciliteter såsom en privat strand med solstolar och parasoll, beach- volleyboll och poolområdet med vattenmassage, där du kan njuta av din semester utan att störas av folkmassor.

Läs mer om Villetta Dino

Viletta Dino

Lägenheterna Viletta Dino ligger i ett antal nyare specialbyggda villor med vardera fyra lägenheter per våning. De ligger nära tallskogen, bara 200 meter från Residence Stella del Mare och stranden. Det finns även en lekplats i närheten. Alla lägenheter är inredda i en enkel marin stil, dekorerade med blå, vita och gula tyger, samt ljust trä. De har en egen ingång, parkeringsplats och delar en tvättomat. Lägenheterna har även Wi-Fi, satellit-TV och en förvaringsbox. Lägenheterna på första våningen har en veranda och trädgård med bod och stolar, medan de på andra våningen har två verandor och en stor terrass på 15 m² möblerad med bord och stolar.

Lägenheterna på Villetta Dino

Trerumslägenhet standard med 4/6 sovplatser

Lägenheterna är 65 m² och består av ett vardagsrum med pentry och bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, samt ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map