Semesterbostad i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Rosa dei Venti byggdes 2008 och ligger under en kilometer från sandstränderna söder om badorten Vada. Här får du och familjen badsemester med stort B, men det är heller inte långt till många av Toscanas berömda och sevärda kulturstäder. Med andra ord, ni har lite av varje att hitta på.

Lägenheter med uteplats och internet

Här finns 55 lägenheter som alla har sin egen lilla trädgård med tillhörande möbler. Det finns möjlighet till internet (mot betalning) i lägenheterna. På La Rosa dei Venti finner du dessutom reception, parkering, bar, lekplats, mynt tvätt, fitness-rum, sportbana (kan användas till tennis eller minifotboll) och pooler, ett för barn, ett med spafunktion och sist men inte minst en vanlig pool.

Läs mer om Villaggio Rosa dei Venti

Stor fin pool

Vid poolerna finns naturligtvis solstolar och ett stort gemensamt parasoll för den som vill ha lite skugga. Poolerna är öppna från kl. 8.00 till kl. 20.00 och med undantag mellan kl. 13.00 och 16.00 så finns det badvakter. Badmössa är obligatoriskt. På kvällen hålls här underhållning. Ca. 300 meter bort finner du restaurang, pizzeria och supermarket samt inom en kilometer större utbud av matställen.

Skoj och lek

Ta plats i amfiteatern och låt dig underhållas av hotellets animations-team, låt de små delta i miniklubbens många aktiviteter eller ta en tur på gungorna på lekplatsen. Här finns många möjligheter för att ha det kul, samt många andra barn att leka med.

Din hund är välkommen

Som något nytt har hotellet byggt en hundrastgård där du kan sitta i lugn och ro medan din hund roar sig. På så vis får din hund också en trivsam semester. Det är ett trevligt och trivsamt område, där man lagt fokus på att hundägare och hundar får en trevlig upplevelse.

Läs om lägenheterna på Villaggio Rosa dei Venti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map